Nejprodávanější audioknihy na CD - listopad 2020
romány

Aristokratka na koni
(4x)
Problémy s modrou krví a rodinným sídlem doslova v Kostce. „Nejchudší zámek v Čechách“ zůstává věrný svému označení, a tak tu hraběcí rodinka ani personál rozhodně nemají ustláno na růžích. Místo davů návštěvníků se na zámku kupí neproplacené.
romány

Aristokratka na koni

242 Kč
Než jsme byly tvoje
(2x)
Píše se rok 1939. Dvanáctiletá Rill Fossová a její mladší sourozenci si žijí bezstarostný život na Mississippi. Jenže vše se změní, když jejich otec musí odvést matku do nemocnice – a na dveře pak zabuší podivní cizinci, kteří sourozence odvlečou do krutého sirotčince.
romány

Než jsme byly tvoje

314 Kč
Lvářka - 26%
(2x)
Román z prostředí současné a rudolfínské doby, ve kterém se setkáváme s architektem Josefem a bylinkářkou Vavřinkou. Oba žijí ve stověžatém městě, každý v jiném století, přesto se jedné noci potkají na pražském vrchu Petříně.
romány

Lvářka

297 Kč
221 Kč
Emma
Rozmohl se nám tady takový nešvar: vědět za druhé líp, co by jim prospělo.
romány

Emma

395 Kč
Jiskra života
(1x)
Koncentrační tábor Mellern slouží jako odkladiště vězňů – převážně Židů, kteří v důsledku tělesné slabosti již nejsou schopni práce.
romány

Jiskra života

341 Kč
Bohemia
(2x)
Začíná nové milénium a nadějný český režisér Ivan se srdcem floutka, rodinou na krku a hlavou v oblacích sní o tom natočit film v Hollywoodu.
romány

Bohemia

44 Kč
Mitfordské vraždy

Detektivní román inspirovaný dílem Agathy Christie. Odehrává se v Anglii po první světové válce.

romány

Mitfordské vraždy

323 Kč
Nebe nezná vyvolených
(1x)
Jízda dvou hráčů se smrtí ve stylu Carpe Diem.
romány

Nebe nezná vyvolených

314 Kč
Za sny
(1x)

O cestě za sny s autorkou úspěšného blogu a stejnojmenného bestselleru Kecy, kecy, kecičky. Toto je příběh Maxe a Marly. Muže, kterého vlastní způsob života dohnal na samé dno, a ženy překypující sice energií a radostí ze života, ale ukrývající o

romány

Za sny

269 Kč