Nejprodávanější e-knihy - listopad 2020
historie a fakta

Hříchy a vášně přemyslovských králů - 20%
V knize Hříchy a vášně přemyslovských králů nahlíží známý spisovatel a publicista Jan Bauer na přemyslovské krále (a jejich předchůdce knížata) nejen jako na historické osobnosti, ale hlavně jako na muže z masa a kostí.
historie a fakta
Ukázky

Hříchy a vášně přemyslovských králů

135 Kč
108 Kč
Kuneš Sonntag - 20%
Těžiště knihy, která je pojatá jako rozhovor, spočívá v líčení krutého života v obou pracovních táborech - nacistickém i komunistickém…
historie a fakta
Ukázky

Kuneš Sonntag

89 Kč
71 Kč
Osvětimská knihovnice - 20%
(10x)
Příběhem literární Dity, jehož předlohou jsou vzpomínky skutečné, dnes osmdesátileté Dity Krausové, se vracíme k polozapomenuté historii rodinného tábora, který existoval v Březince od září 1943 do července 1944.
historie a fakta
Ukázky

Osvětimská knihovnice

180 Kč
144 Kč
Skautské století - historie - 20%
Výtah textů z veleúspěšné publikace vydané ke sto letům skautingu. Publikace popisující 100 let Junáka, jeho smysl, význam, historii, osobnosti, úspěchy i přínos pro českou mimoškolní výchovu a společnost.
historie a fakta
Ukázky

Skautské století - historie

99 Kč
79 Kč
Vznik Evropy - 20%
(1x)
Soužití v Evropské unii i její současná krize jsou podněty k zamyšlení nad tím, co Evropa znamená a jak vznikla. Úkolem této knížky je pokusit se zodpovědět, jak vznikala Evropa v dějinném procesu.
historie a fakta
Ukázky

Vznik Evropy

199 Kč
159 Kč
Achnaton a Nefertiti, faraoni Slunce - 20%
(1x)
Kniha je zasvěcena historickému, uměleckému a duchovnímu odkazu starověkého Egypta. Prostřednictvím chronologicky uspořádaného textu jsou osvětlovány hlavní historické události, kulturní a společenské procesy i náboženská (magická a duchovní) přesvědčení.
historie a fakta
Ukázky

Achnaton a Nefertiti, faraoni Slunce

299 Kč
239 Kč
Arabské Španělsko a evropská vzdělanost. - 20%
Autor, překladatel Koránu do španělštiny, se zaměřuje na obohacování evropské vzdělanosti arabským světem a dokládá, že arabská odborná literatura byla nejen prostředníkem zejména řeckého dědictví, ale sama je také obohacovala a rozvíjela.
historie a fakta
Ukázky

Arabské Španělsko a evropská vzdělanost.

290 Kč
232 Kč
Babylónie - stručná historie států - 20%
Kniha je věnována dějinám a kultuře jedné z nejpozoruhodnějších světových civilizací, která se rozvíjela ve starověké Mezopotámii – jako dědička Sumeru – od počátku 2. tisíciletí před Kr. až po její pád.
historie a fakta
Ukázky

Babylónie - stručná historie států

50 Kč
40 Kč
Dámské příběhy českého středověku - 20%
(2x)
Kniha o výjimečných ženách českých dějin.
historie a fakta
Ukázky

Dámské příběhy českého středověku

129 Kč
103 Kč
Hannibal před branami - 20%
(1x)
V lidských dějinách není mnoho osobností, jejichž jména jsou synonymem mimořádných vlastností a činů. Hannibal, syn Hamilkarův, vynikající kartáginský vojevůdce a politik za druhé punské války (218-202 př. n. l.) mezi ně mimo veškerou pochybnost patří.
historie a fakta
Ukázky

Hannibal před branami

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 231 - 240 z 257 položek
<< < 1 .. 22 23 24 25 26 > >>