Nejprodávanější hudba - listopad 2020

Vánoční a noční sny
Vánoční album Svěráka a Uhlíře 2000/2017 Vánoční a noční sny.

Vánoční a noční sny

143 Kč
Hana Hegerová
Hana Hegerová 1966: skvělá muzika v pozoruhodné reedici!

Hana Hegerová

267 Kč
Krásnej dar
Ivan Hlas se vrátil k těm svým písním, které zapadly. Mnoho skladeb, které napsal v 90. letech, totiž zastínily ty mediálně viditelnější, a mnohé drahokamy zůstaly neprávem opomenuty. Nadešla vhodná chvíle se k nim vrátit a tak spolu se svými souputníky Norbim Kovácsem a Olinem Nejezchlebou vybral písně, kterých si cení.

Krásnej dar

242 Kč
Kulatiny
Michal Pavlíček oslavil šedesáté narozeniny koncertem v pražském Fóru Karlín. Album přináší záznam celého výjimečného večera. K němu je připojeno DVD s dokumentem režiséra Miloslava Doležala, který s Michalem Pavlíčkem natáčel od roku 2010 formou časosběru.

Kulatiny

341 Kč
Město Er
Další zásadní české album se dočkalo jubilejní reedice!

Město Er

296 Kč
Pod drnem
Album Pod drnem skupiny Chudák paní Popelková nabízí letité songy uskupení vzniklého na základě příležitostných hudebních setkání písničkáře Karla Vepřeka se saxofonistou Jaroslavem Šebestou, které koncem 80. let doplnil vizuální bubeník Pavel Heřman

Pod drnem

225 Kč
Podvod
Album s cimrmanovským titulem Podvod zpracovává, dekonstruuje, osm z nejznámějších hitů Honzy Nedvěda, jmenovitě titulní Podvod, Ptáčata, Růže z papíru, Stánky, Tulácký ráno, Zrnka, Na kameni kámen a Hejna včel. Melodie písniček zůstávají, ale kolem nich se dějí nejrůznější více či méně šokantní věci.

Podvod

224 Kč
Saxophone In Classics
Legendární kameraman, držitel Českého lva za celoživotní mistrovství, dlouholetý spolupracovník režiséra Jiřího Menzela. Jaromír Šofr je podepsán pod skvosty české kinematografie. Dlouhá léta se ovšem věnuje i hře na alt-saxofon.

Saxophone In Classics

179 Kč
Sklep Naposlech
Divadlo Sklep vydává další ze svých hudebních pokladů – tentokrát písničky z let 2006–2008. Tvorba z tohoto období patří k tomu nejlepšímu, co na této divadelní scéně vzniklo.

Sklep Naposlech

269 Kč
The Ultimate Collection. Black Sabbath
Na sestavení kompilace The Ultimate Collection se podílela samotná kapela. Deska obsahuje všechny zásadní nahrávky Black Sabbath včetně Paranoid, Iron Man, War Pigs nebo The Wizard.

The Ultimate Collection. Black Sabbath

314 Kč
Zobrazuji 241 - 250 z 279 položek
<< < 1 .. 23 24 25 26 27 28 > >>