Nejprodávanější knihy - listopad 2020
erotika

Strašidelná vagina
(1x)
Je těžké milovat ženu, jejíž vagina je bránou do světa mrtvých…
erotika
Ukázky

Strašidelná vagina

206 Kč
Libidárium
(1x)
Tato erotická groteska se odehrává v prapodivném fantazijním světě zvaném Libidárium, kde je možné splnit si jakoukoli touhu, byť za nemalou cenu: kupříkladu větší, tlustší úd je k mání za pravou ruku.
erotika

Libidárium

296 Kč
Markýza Bella Patti
Krásná markýza Bella Patti se ve společnosti své intimní přítelkyně Ritty oddává těm nejdivočejším erotickým zážitkům. Když potom do jejich nespoutaných her vstoupí muž, který nečekaně připlouvá na své „yachtě“, padají poslední zábrany…
erotika

Markýza Bella Patti

179 Kč
Příliv

Erotický román z prostředí Kalifornie plný surfařské atmosféry. Nicole postupně odkrývá temná tajemství surfaře Daniela. Jak to dopadne?

Nicole se po otcově smrti podvolí přání své matky a odstěhuje se s ní z Aljašky do Kalifornie. Tam dojde k o

erotika

Příliv

296 Kč
Vůně neviditelného
(1x)
Ani tenhle rok nebude chybět komiks od Mila Manary - tentokrát jsme sáhli po jeho další klasice, dvojdílném příběhu Parfém neviditelného!
erotika

Vůně neviditelného

404 Kč
Kniha o
(1x)
„KNIHA O“ je sbírka více než tří set erotických textů z pera spisovatelů uznávaných, zatracovaných i anonymních, bohatě ilustrovaná výtvarníky napříč staletími.
erotika

Kniha o

399 Kč
Kontrakt
(5x)
Může láska někoho doopravdy změnit? Katharine pracuje pro šéfa Richarda, bezohledného tyrana, který se nikdy neohlíží na nikoho a na nic. Potřebuje práci, a tak musí strpět jeho nekonečné požadavky a ponižování.
erotika

Kontrakt

296 Kč
Svůdné touhy
Nejslavnější francouzští a evropští tvůrci se sešli, aby přispěli do série erotických sborníků. I v druhé knize naší „svůdné“ série najdete hned dva původní sborníky... a něco málo navrch!
erotika

Svůdné touhy

494 Kč
Esmera
Pozdní šedesátá léta a strohá církevní škola. To je prostředí, ve kterém dospívá Esmera Santeneová a v němž se musí vypořádat se svými prvními fyzickými touhami. Nejen pocity, ale i první zkušenosti s muži sdílí s kamarádkou Rachel.
erotika

Esmera

268 Kč
Hanbaté příběhy
Erotické povídky zaměřené na sousedské vztahy, rodinné poměry a náhodná setkání. Také na politiku, revoluční dění a válečné situace. Zabývají se i některými sexuálními deviacemi. Autor k těmto tématům přistupuje s nadhledem, humorem i soucitem.
erotika

Hanbaté příběhy

269 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 27 položek
<< < 1 2 3 > >>