Nejprodávanější e-knihy - listopad 2020
příběhy

Vánoční tramvaj - 20%
Venku sněží, prvňáček Víťa se těší na Ježíška a na tatínka, který se vrací domů z daleké ciziny. Vánoce oslaví všichni tři spolu! Večer, než Víťa usne, ještě vyskočí z postýlky, aby se podíval na konečnou stanici pod okny. Víťa má totiž rád tramvaje – a zrovna jedna přijíždí! Když zastaví, pan řidič vystoupí, jde k blízkému křoví a jakoby s někým mluví.
příběhy
Ukázky

Vánoční tramvaj

189 Kč
151 Kč
Zlobilky - 20%

Také rádi zlobíte rodiče? Přečtěte si o tom, jak se zlobit nevyplácí!  Byly jednou holčičky a ty moc a moc zlobily. Jedna si pořád vymýšlela, že ji něco kousne, druhá se nechtěla mýt, jiná stále na někoho neslušně ukazovala.

příběhy
Ukázky

Zlobilky

149 Kč
119 Kč
Teta to zase plete - 20%

Jak se dají poplést pohádky? Přečtěte si třeba, jak čert a Káča tahali velikou řepu. Popletené pohádky? S tetou Bětou si jich užijete! Malí čtenáři kteří znají pohádky budou kulit oči, například jak princeznu Zlatovlásku musí Jiřík zachraňovat jako kdysi slepička svého kohoutka.

příběhy
Ukázky

Teta to zase plete

149 Kč
119 Kč
Lucinka a vánoční přání - 20%
Dokáže Lucinka zachránit Vánoce a každému splnit jeho vysněné přání?V malebném městečku se lidé už nemohou dočkat Vánoc. Letos totiž na velký strom na náměstí všichni zavěsí svá přání. Jednoho dne velký vítr přání pomíchá a začnou se dít zvláštní věci.
příběhy
Ukázky

Lucinka a vánoční přání

99 Kč
79 Kč
Pan Buřtík a pan Špejlička - 20%
Když se pan Buřtík a pan Špejlička poprvé setkali, dali se do smíchu. Smáli se sami sobě, vždyť jeden vypadal jako soudek, druhý jako tyčka.
příběhy
Ukázky

Pan Buřtík a pan Špejlička

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 15 položek
<< < 1 2