Nejprodávanější tituly - listopad 2020
poezie pro děti

Půjdem spolu do Betléma - 11%
23 vánočních koled (úprava pro klavír, zbocovou flétnu, housle, viloncello, zpěv a v příloze notace pro kytaru), přiložena vystřihovánka betlému.
poezie pro děti

Půjdem spolu do Betléma

88 Kč
78 Kč
Hrajeme si u maminky + CD - 11%
Předkládaná sbírka říkadel, popěvků, dětských her a rozpočitadel vychází z dlouholetých zkušeností autorky, které získala jako matka, babička a především jako pedagog. Toto druhé vydání je doplněno CD - zhudebnil J. Pavlica, nahrál Hradišťan.
poezie pro děti

Hrajeme si u maminky + CD

359 Kč
319 Kč
Všelijaké řečičky pro kluky a holčičky - 11%
Krátké veselé básničky, nonsensové veršíky a další řečičky o všem možném, o zvířátkách, o klucích a holčičkách (o holčičce, která si vlezla do želvího krunýře, o jiné holčičce, která si nechala narůst vousy), tetách, pánech, švestkách nebo třeba hruškách.
poezie pro děti

Všelijaké řečičky pro kluky a holčičky

224 Kč
199 Kč
Dřív, než půjdem spát - 11%
(1x)
Je čas jít spát, ale našim malým se ještě nechce... jak neobvyklé. My rodiče to známe všichni. Pojďme tedy ještě poslední minuty společného dne strávit s knížkou pro nejmenší o tom, že i zvířátka už jdou spinkat.
poezie pro děti

Dřív, než půjdem spát

161 Kč
143 Kč
Říkejte si pohádky - 11%
Oblíbené zveršované pohádky Františka Hrubína provázejí celé generace nejmenších čtenářů. S ilustracemi Jiřího Trnky patří ke klasice české poezie pro děti.
poezie pro děti

Říkejte si pohádky

161 Kč
143 Kč
Aprílové hádanky - 11%
Jiří Žáček napsal dětem pro radost pokračování Aprílového slabikáře. Nové hádanky seřazené podle abecedy a další jazykové rébusy a obrázkové luštěniny bohatě ilustrovala Veronika Balcarová.
poezie pro děti

Aprílové hádanky

134 Kč
119 Kč
Nevídaná podívaná - 11%
Slavné leporelo plné cirkusového veršování Daniely Fischerové vydává v nové upravené podobě nakladatelství Meander s veselými ilustracemi mladé české výtvarnice Anny Kulíčkové.
poezie pro děti

Nevídaná podívaná

178 Kč
158 Kč
O kocourkovi ze dvorku - 11%
Rozkládací výsekové leporelo vypráví nejmenším čtenářům o tom, co všechno musí umět pořádný kocourek.
poezie pro děti

O kocourkovi ze dvorku

71 Kč
63 Kč
Tři naháči na tryskáči - 11%
Hodně štěstí, málo pláče a do roka kudrnáče! To se přeje nevěstě a ženichovi na svatbě. Když se pak narodí kudrnáči hned tři, je to trojnásobná legrace. Když se pak narodí kudrnáči hned tři, je to trojnásobná legrace.
poezie pro děti

Tři naháči na tryskáči

178 Kč
158 Kč
Jak se loví gorila. Písničky ze slabikáře Pavla Šruta - 11%
Album, na němž kromě Skoumala zpívají také Zuzana Hanzlová, Hana Horká, Luděk Čtvrtlík, Lubor Šonka, Adéla Bubníková, Ilona Svobodová a C&K Vocal, bezesporu patří mezi to nej z tuzemské písničkové tvorby pro děti.
poezie pro děti

Jak se loví gorila. Písničky ze slabikáře Pavla Šruta

267 Kč
238 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 59 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>