Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - listopad 2020
ostatní

Za oponou války - 11%
(4x)
Jakub Szántó v knize přibližuje své dramatické zážitky z frontových linií, míst teroristických útoků i státních převratů a revolucí, které během své kariéry televizního novináře v uplynulých dvou dekádách natáčel.
ostatní
Ukázky

Za oponou války

268 Kč
238 Kč
Archistorie - 11%
(2x)
Víš, které známé architektonické památky byly postaveny z cihel a které z kamene? Jaké výhody má železobeton a proč se dnes používá tak často ve stavebnictví sklo? Už jsi někdy slyšel pojmy jako centrální stavba nebo bazilika?
ostatní
Ukázky

Archistorie

359 Kč
319 Kč
Hlavou proti zdi - 11%
(2x)
Knižní rozhovor populární moderátorky Světlany Witowské s televizní a rozhlasovou legendou Kamilou Moučkovou není klasickým rozhovorem, ale skutečným dialogem dvou silných žen, ...
ostatní

Hlavou proti zdi

314 Kč
279 Kč
Spánek rozumu plodí příšery - 11%
(2x)

Může virus zemřít? A jak se z virů chcípáčků stávají světoví šampióni? Máme se obávat silného státu? A jaký smysl má mýlit se? Pandemie nemoci covid-19 přináší záplavu otázek, ale málo jasných odpovědí. Komu věřit, když je všude plno „odborníků“?

ostatní
Ukázky

Spánek rozumu plodí příšery

357 Kč
318 Kč
Mezi světy - 11%
(1x)
Pravidelně ji slýcháte z rozhlasu, její hlas je s vámi už desítky let, v autě na cestách, v kanceláři nebo třeba i ráno v koupelně. Do toho si občas odskočí na moderování v televizi nebo natáčí svá extrémní interview.
ostatní

Mezi světy

476 Kč
423 Kč
Becoming - 11%
(3x)
An intimate, powerful, and inspiring memoir by the former First Lady of the United States
ostatní

Becoming

629 Kč
559 Kč
Jako v nebi, jenže jinak - 11%
(7x)
Samotáři nežijí jen na Šumavě. Aleš Palán, autor bestselleru Raději zešílet v divočině, přináší setkání s dalšími solitéry žijícími stranou civilizace. Rok a půl za nimi jezdil do oblastí od Chodska po Bílé Karpaty, od Jizerských hor po Beskydy.
ostatní
Ukázky

Jako v nebi, jenže jinak

447 Kč
398 Kč
Bez frází 3 - 11%
Další porce inspirace od sportovních osobností. Třetí kniha Bez frází přináší jako exkluzivní titulní příběh vyprávění fotbalové legendy Petra Čecha.
ostatní
Ukázky

Bez frází 3

539 Kč
479 Kč
Hrdinky - Příběhy významných českých žen - 11%
(1x)
Byly odvážné. Mnohdy předběhly dobu. Šly si za svým a někdy za odvahu zaplatily cenu nejvyšší. Ale svým příběhem inspirovaly tisíce a miliony dalších žen, které dnes díky nim mohou žít svobodně a podle svých představ.
ostatní
Ukázky

Hrdinky - Příběhy významných českých žen

359 Kč
319 Kč
Jako bych žila dva životy - 11%
(1x)
Otevřený rozhovor básníka Milana Ohniska s výjimečnou moderátorkou Danielou Drtinovou – a také s jednadvaceti „nejbližšími a blízkými“.
ostatní
Ukázky

Jako bych žila dva životy

404 Kč
359 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>