Nejprodávanější tituly - listopad 2020
medicína

Propedeutika vnitřního lékařství - 14%
Tato zcela přepracovaná a doplněná publikace navazuje na mimořádně úspěšnou učebnici z roku 1997, která spolu s dřívějšími 9 vydáními ve formě skript a 2 dotisků knižního vydání je vydávána celkem po třinácté a byla používána na všech lékařských fakultách.
medicína
Ukázky

Propedeutika vnitřního lékařství

330 Kč
284 Kč
Úvod do komunitního ošetřovatelství - 20%
Odborná publikace, která je ojedinělá na českém trhu, je určena studujícím ošetřovatelství a porodní asistence, sestrám v komunitní praxi a také dalším poskytovatelům komunitní péče.
medicína
Ukázky

Úvod do komunitního ošetřovatelství

127 Kč
102 Kč
Alkohol a játra - 20%
Kniha přináší mezioborový pohled klinika, biochemika a patologa na alkoholové postižení jater. Díky komplexnímu zpracování je ojedinělou publikací na českém trhu. Je určena studentům LF i lékařům v postgraduálním vzdělávaní.
medicína
Ukázky

Alkohol a játra

229 Kč
183 Kč
Diabetologie pro sestry - 20%
Celobarevná učebnice je určena nejen sestrám specialistkám v oboru diabetologie, ale všem sestrám, které pečují o pacienty trpící tímto stále častějším onemocněním.
medicína
Ukázky

Diabetologie pro sestry

271 Kč
217 Kč
Lymfa - Míza - 11%
Učebnice je koncipována pro nezdravotnické i zdravotnické pracovníky, kteří podle svých specializací přicházejí do styku s poruchami nebo následky poškození, případně přetížení mízního systému a v rozsahu svých kompetencí je řeší.
medicína

Lymfa - Míza

178 Kč
158 Kč
Návykové látky v těhotenství - 20%
Kniha se zabývá charakteristikou populace drogově závislých těhotných, důsledky užívání drog v těhotenství, vlivem jednotlivých skupin návykových látek na plod a průběh těhotenství a léčbou závislosti v tomto období.
medicína
Ukázky

Návykové látky v těhotenství

109 Kč
87 Kč
Psychosomatický přístup k člověku - 20%
Autoři, kteří se v této publikaci věnují problematice psychosomatické medicíny, reprezentují různé myšlenkové trendy.
medicína
Ukázky

Psychosomatický přístup k člověku

159 Kč
127 Kč
Akutní pankreatitida - 20%
Akutní pankreatitidou se v posledním desetiletí zaobírala řada článků i knih, v češtině však dosud souhrnná monografie chyběla.
medicína
Ukázky

Akutní pankreatitida

251 Kč
201 Kč
Lékařský výzkum a etika - 20%
V době, kdy se problematika výzkumu ocitá v centru medicínského dění a mění se tradiční vztah lékaře a jeho nemocného ve vztah výzkumníka a subjekt výzkumu, je nanejvýš urgentní věnovat pozornost možným etickým úskalím výzkumu.
medicína
Ukázky

Lékařský výzkum a etika

144 Kč
115 Kč
Náhlé příhody břišní - 20%
Obdobná monografie chyběla na našem trhu několik desítek let a v této podobě vychází zcela poprvé. Je to kniha, která čtenářům (zejména mladým chirurgům) poskytne vyčerpávající informace při řešení náhlých příhod břišních.
medicína
Ukázky

Náhlé příhody břišní

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 321 - 330 z 338 položek
<< < 1 .. 31 32 33 34 > >>