Nejprodávanější tituly - listopad 2020
romantika

Unesli mi dítě
Už mnoho měsíců je chování Christiana Vogelera pro jeho přátele záhadou. Chris, kdysi oblíbený účastník všech večírků, se zcela stáhl do ústraní. Zdá se, že se z něj stal samotář. Co je důvodem takové změny? Nešťastná láska? Nebo snad dokonce nemoc?
romantika
Ukázky

Unesli mi dítě

30 Kč
Ženské příběhy II. - 20%
(1x)
V historii se příběhy žen nezapisovaly moc často – zapisovaly se války a vítězové, počty koní a církevní majetek. Ale porodní polohy a byliny, ženské sexuální prožitky a zvyky kolem rodičovství a mateřství se zapisovaly jen málo…
romantika
Ukázky

Ženské příběhy II.

175 Kč
140 Kč
Karty nelžou - 11%

Další a poslední pokračování knihy z prostředí zdravotnické záchranné služby, kterým se prolíná osobní a nečekaně končící příběh hlavní hrdinky.

romantika

Karty nelžou

242 Kč
215 Kč
Panoptikum české
(1x)
Panoptikum české je volným pokračováním Tajné knihy, na rozdíl od ní však nevypráví o lásce. Jde o jakési zápisy o skandálu, který se kolem Tajné knihy strhl.
romantika

Panoptikum české

127 Kč
Záměna - 20%
(6x)
Drobná překladatelka Vivien se celý život řídila chladnou logikou a práci prokládala péčí o svou jedinou žijící příbuznou. Když se však dostane do neřešitelné situace a musí zaplatit babičce operaci v soukromém sanatoriu, sáhne po zoufalém řešení ...
romantika
Ukázky

Záměna

149 Kč
119 Kč
Minuta na rozloučenou
(1x)
Mariannu nudí život, společnost i přátelé. Rozhodne se přerušit studia a doprovázet otce, profesora přírodních věd, na výpravu do argentinského pralesa. Román pro ženy.
romantika
Ukázky

Minuta na rozloučenou

169 Kč
Peří v průvanu
Irena Podhorná je pozvaná na velkolepou oslavu, kterou na své chalupě pořádají manželé Karasovi. Slaví dvacáté výročí svatby a současně i patnáct let existence jejich firmy. Román pro ženy.
romantika
Ukázky

Peří v průvanu

159 Kč
Ve stínu erbu
(1x)
Román z období Francie za vlády Ludvíka XV, určený především ženám.
romantika
Ukázky

Ve stínu erbu

169 Kč
Velká žena z Východu - 11%
(2x)
Krutě veselý příběh o mladé ženě z Česka, která se rozhoduje nejen mezi třemi osudovými muži, ale taky mezi zahraniční kariérou, horskou loukou a touhou být nejkrásnější ze všech.
romantika

Velká žena z Východu

224 Kč
199 Kč
Matka v koncích - 11%
Kniha je volným pokračováním knihy Matka v krizi.
romantika

Matka v koncích

152 Kč
135 Kč
Zobrazuji 361 - 370 z 371 položek
<< < 1 .. 35 36 37 38 > >>