Nejprodávanější e-knihy - listopad 2020
příběhy ze života

Anna z Avonlea - 20%
Ve druhé knize z řady o Anně naše milá rusovláska přijme místo učitelky v avonleaské škole. Také se rozhodne založit v Avonlea okrašlovací spolek.
příběhy ze života
Ukázky

Anna z Avonlea

209 Kč
167 Kč
Víš, že tě potřebuju? - 20%
(1x)
Eden už svého nevlastního bratra Tylera neviděla skoro rok. Ačkoliv svůj tajný vztah kvůli okolí ukončili, nemůže na něj zapomenout. Když pak nečekaně dostane od Tylera pozvání, aby s ním strávila léto v New Yorku, je nadšená.
příběhy ze života
Ukázky

Víš, že tě potřebuju?

249 Kč
199 Kč
Nejhorší děti na světě 2 - 20%
Četli jste Nejhorší děti na světě? A myslíte si, že horší děti než hrdinové téhle vypečené knížky (samozřejmě kromě vás) neexistují? Pchá! Šeredně se mýlíte! Připravte se, že kluci a holky v „dvojce“ jsou daleko příšernější!
příběhy ze života
Ukázky

Nejhorší děti na světě 2

198 Kč
158 Kč
Příšerné příběhy z temného tunelu - 20%
(2x)
Třetí várka "příšerných příběhů" pro mladé čtenáře se tentokrát veze po kolejích, v kupé strašidelného vlaku.
příběhy ze života
Ukázky

Příšerné příběhy z temného tunelu

169 Kč
135 Kč
Kluk v sukních - 20%
Další třeskutě zábavná i dojemná knížka britského herce, scenáristy a spisovatele Davida Walliamse, autora bestselleru Babička drsňačka a Pan Smraďoch.
příběhy ze života
Ukázky

Kluk v sukních

178 Kč
142 Kč
Karlík a továrna na čokoládu - 20%
(1x)
Karlík Bucket, chlapec z chudé rodiny, souhrou šťastných náhod získá los, jenž mu umožní spolu s dalšími dětskými výherci navštívit továrnu na čokoládu pana Willyho Wonky.
příběhy ze života
Ukázky

Karlík a továrna na čokoládu

239 Kč
191 Kč
Elena: Na falešné stopě - 20%
Elena se svou nejlepší kamarádkou Melike při jedné ze společných vyjížděk zachrání srnku, která byla zraněna neznámou šelmou. Od lesníka se dozvídají, že podobných útoků na zvěř bylo v poslední době zaznamenáno více.
příběhy ze života
Ukázky

Elena: Na falešné stopě

209 Kč
167 Kč
Hvězdný prach: Magie v korunách - 20%
Lucka už nějakou dobu ví, že je duch hvězdného prachu. Duchové umějí létat a chrání přírodu před lidskou neplechou. Nyní nastal čas začít procvičovat svou vyšší magickou moc. Je to velká zábava, ale Lucka a její kamarádky mají starosti.
příběhy ze života
Ukázky

Hvězdný prach: Magie v korunách

189 Kč
151 Kč
Parkourista - 20%
(1x)
Pohyb, svoboda, poznání… to je parkour! Dospívající David tápe životem, hledá sám sebe, svůj životní směr. Náhodné setkání s parkouristy mu ukáže cestu ke sportu, který posouvá hranice fyzického těla i mentality. David v parkouru nachází sám sebe i opravdové přátelství.
příběhy ze života
Ukázky

Parkourista

179 Kč
143 Kč
Po stopách ztraceného syna - 20%
Vojta, Jindra a Tereza mají pro strach uděláno. Společně odhalili tajemství jeskyně pokladů i staré cihelny, jejich přátelství ale poslední dobou není jako dřív. Vojta si našel nového kamaráda a zdá se, že ten se líbí i Tereze. Nešťastný Jindra si nerozumí ani s rodiči, a tak uteče z domova.
příběhy ze života
Ukázky

Po stopách ztraceného syna

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 41 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>