Nejprodávanější e-knihy - květen 2024
příběhy ze života

Spočítej hvězdy - 20%
(3x)
Strhující román z 2. světové války.
příběhy ze života
Ukázky

Spočítej hvězdy

138 Kč
110 Kč
Babička drsňačka - 20%
(7x)
V humorné knížce pro děti se vypráví příběh o předsudcích a toleranci, o překvapivých odhaleních a jedné šíleně troufalé loupeži.
příběhy ze života
Ukázky

Babička drsňačka

148 Kč
118 Kč
Nejhorší mazlíčci na světě - 20%

Musíme vás předem varovat: Z téhle sbírky deseti příběhů o nejbláznivějších domácích mazlíčcích na světě vás bude smíchy bolet břicho!

příběhy ze života
Ukázky

Nejhorší mazlíčci na světě

248 Kč
198 Kč
Měli dinosauři blechy? - 20%
(1x)

Odhalte tajemství, co se skrývá uvnitř Země!  Kniha nenásilnou formou seznamuje mladé čtenáře se základními geologickými pojmy, je pro děti ve věku 8 až 13 let. Začtěte se do vyprávění Vildy a Fíny o jejich výletech s dědečkem geologem za záhadnými kameny, zkamenělinami a zajímavými místy po českých zemích. Dozvíte se například to, kde u nás můžeme nalézt propasti, kde leží nejbližší kráter a co všechno se dá objevit pod zemí. Můžete pomoci Vildovi s jeho zápisy v deníku. Věrně doprovázet vás bude také Čert a Andělka.

příběhy ze života
Ukázky

Měli dinosauři blechy?

209 Kč
167 Kč
Pan Smraďoch - 20%
(2x)
Další humorný příběh pro mladé čtenáře od autora knihy Babička drsňačka. Kouzelně neuctivý a zároveň dojemný příběh vypráví o tajemstvích, přátelství i docela obyčejném životě.
příběhy ze života
Ukázky

Pan Smraďoch

148 Kč
118 Kč
Dárce - 20%
(8x)
Vize ideální společnosti, pod jejímž povrchem se ale skrývá krutá pravda.
příběhy ze života
Ukázky

Dárce

168 Kč
134 Kč
Superstrašlivák - 20%

Na sopečném ostrově uprostřed moře hemžícího se žraloky stojí škola pro mladistvé provinilce zvaná U Nemilosrdných: vyučování je jedna velká hrůza, jídlo ve školní jídelně se skoro nedá pozřít a učitelé dětem nahánějí strach...

příběhy ze života
Ukázky

Superstrašlivák

248 Kč
198 Kč
Ztracený rok - 20%
Píše se rok 2020 a třináctiletý Matthew je během covidové pandemie uvězněný doma, jeho táta trčí ve Francii a maminka přestěhuje chlapcovu stoletou prababičku k nim domů, aby ji ochránila před nemocí.
příběhy ze života
Ukázky

Ztracený rok

298 Kč
238 Kč
Sofiin svět - 20%
(2x)
Román o dějinách filosofie. Norský učitel kombinací zdánlivě neatraktivních témat, jako jsou dějiny filosofie a příběh dospívání patnáctileté dívky, vytvořil knížku, která slaví mezi čtenáři neuvěřitelný úspěch. V roce 1995 se stala nejprodávanější knihou na světě.
příběhy ze života
Ukázky

Sofiin svět

209 Kč
167 Kč
Elena: Největší vítězství - 20%
Co se to jen s Timem děje? Od Elenina návratu z Ameriky je jako vyměněný a ona už vůbec neví, na čem vlastně je. Když Elena na posledním turnaji v sezoně spadne z koně a těžce se zraní, není to Tim, kdo ji navštíví v nemocnici, nýbrž Farid.
příběhy ze života
Ukázky

Elena: Největší vítězství

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 35 položek
1 2 3 4 > >>