Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků.Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti.Uvádí nové druhy surovin, kypřících prostředků a potravinářských barviv.
Houslová škola Josefa a Magdalény Mickových představuje progresivně seřazený studijní materiál, který si neklade za cíl být chápán jako tuhý a neměnný postup výuky.
Čtvrté vydání úspěšné učebnice Olgy Krijtové a Jany Červenkové si klade za cíl umožnit zájemci o nizozemštinu osvojit si tento jazyk na komunikativní úrovni. Učebnice dostala novou, uživatelsky příjemnější grafickou úpravu. Obsah zůstal zachován.
Praktický a přehledný ÚKOLNÍČEK formátu A6 je určen především pro žáky I. stupně základních škol a slouží k přehlednému zapisování domácích úkolů bez zbytečných a rozptylujících grafických prvků.
Druhý díl vynikající učebnice obsahuje anatomii gastropulmonálního a urogenitálního systému a soustavy žláz s vnitřní sekrecí. Oproti předchozímu vydání je text doplněn o poslední poznatky z oblastí týkajících se vývoje orgánů, genetiky a embryologie.
Velká cvičebnice slovní zásoby obsahuje 4500 slovíček rozdělených do 13 tematických okruhů. Je určena studentům, kteří se připravují na maturitu z angličtiny nebo na zkoušku na úrovni B2, ať už FCE nebo základní státní zkouška.
Tematicky uspořádaná příručka, která v 18 kapitolách pokrývá základní komunikační situace. Příručka je určena všem, kdo se angličtinu učí nebo kdo ji používají, a to od začátečníků až po středně pokročilé, případně pokročilé.