Nejprodávanější Kniha - listopad 2020
hudba

Ničeho nelituju
Kytarista a zpěvák Ace Frehley (vlastním jménem Paul Daniel Frehley) je zakládajícím členem skupiny Kiss, v které hrál od jejího založení v roce 1973 do roku 1982 a pak znovu v letech 1996 až 2002.
hudba

Ničeho nelituju

359 Kč
Od Sepultury k Soulfly
Metalová legenda Max Cavalera, frontman Sepultury a Soulfly, přichází s brutálně upřímným ohlédnutím za více než třicetiletým působením na světové hudební scéně.
hudba

Od Sepultury k Soulfly

313 Kč
Lou Reed
(1x)
Reedův životopis od Anthonyho DeCurtise vznikal až po Reedově smrti v roce 2013, má tedy oproti starším biografiím jednu velkou výhodu: možnost zachytit celý umělcův život až do smrti.
hudba

Lou Reed

539 Kč
Angus Young a AC/DC

ANGUS YOUNG, spoluzakladatel a poslední původní člen průkopnické hardrockové skupiny AC/DC už přes čtyřicet let elektrizuje davy šťavnatými kytarovými riffy a nekompromisní přímočarou energií.

hudba

Angus Young a AC/DC

322 Kč
Na divoké jízdě s Janis Joplin
Peggy Casertová byla zakladatelkou slavného butiku Mnasidika na ulici Haight-Ashbury v San Francisku a milenkou a přítelkyní Janis Joplin. Po jejím boku stála například ve Woodstocku a v této knize vypráví její příběh z nejtěsnější možné blízkosti.
hudba

Na divoké jízdě s Janis Joplin

80 Kč
Queen
Dlouholetý britský hudební publicista Phil Sutcliffe sepsal dějiny skupiny sahající od předqueenovských počátků až po současnou podobu s Paulem Rogersem. Doplněné vydání.
hudba

Queen

629 Kč
Vítězslava Kaprálová
(1x)
Vítězslava Kaprálová (24.1.1915 – 16.6.1940) je výjimečná skladatelská osobnost české hudby první poloviny 20. století, doby tvůrčích hledání v technice hudebního vyjadřování a ve vytváření základů nové hudby.
hudba
Ukázky

Vítězslava Kaprálová

296 Kč
Oddanost
(1x)
Proč člověk píše? Takovou otázku si klade básnířka, spisovatelka a hudebnice Patti Smith ve svém eseji. Ve vyprávění, jaké čtenář zná z její poslední knihy M Train, nás opět zavádí do svých běžných dní.
hudba

Oddanost

178 Kč
Special Deluxe
Autobiografii Special Deluxe autor sám ilustroval a vzniklo tak výjimečné dílo – proud vzpomínek, obrazů a názorů jednoho z nejoriginálnějších umělců naší doby. Kniha volně navazuje na úspěšnou Youngovu prvotinu Hipíkovy sny.
hudba

Special Deluxe

448 Kč
Miro Žbirka – Zblízka
Životní příběh Miroslava „Mekyho“ Žbirky, jak jej z jeho vyprávění zaznamenal novinář Honza Vedral. Publikace, která mapuje jeden z nejúžasnějších příběhů československé populární hudby
hudba

Miro Žbirka – Zblízka

359 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 137 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 14 > >>