Nejprodávanější knihy - listopad 2020
křesťanství

Dětská Bible - čti a poznávej - 11%
Srozumitelně převyprávěné základní biblické příběhy. Jsou bohatě ilustrovány a navíc doplněny o spoustu vysvětlujících informací. Kniha je určena těm dětem, které se chtějí dozvědět více o prostředí a souvislostech, v nichž se udály biblické příběhy.
křesťanství

Dětská Bible - čti a poznávej

538 Kč
478 Kč
Adamovo mlčení - 11%
Kde byl v biblickém příběhu Adam, když had pokoušel Evu? Byl Adam s Evou celou dobu, když ji had obelhával? Stál vedle své ženy a slyšel každé slovo? Pokud ano, musíme si položit zásadní otázku: Proč nic neřekl?
křesťanství

Adamovo mlčení

215 Kč
191 Kč
Malý kompas víry - 11%
Osvědčený průvodce pravdami víry, modlitby, svátostmi a Desatera. Kniha vtipně usnadňuje pohotovou orientaci v každodenním prožívání víry.
křesťanství

Malý kompas víry

134 Kč
119 Kč
Světlo pro duši - 11%
Jako myšlenka na tento den, večer před spaním, ráno před zahájením každodenního režimu, v rámci katechismu, v oratoři, s dětmi, ve chvílích smutku i radosti…
křesťanství

Světlo pro duši

134 Kč
119 Kč
Vyznání na hraně času a věčnosti - 11%
První díl pamětí česko-římského teologa, katolického kněze a pedagoga Karla Skalického vypravuje o době jeho dětství a dospívaní v jižních Čechách a v Praze.
křesťanství

Vyznání na hraně času a věčnosti

259 Kč
230 Kč
Zvěstování Panny Marie - 11%
První příběh z novozákonní části edice manamana nejen o tom, jak anděl přišel k Panně Marii.
křesťanství

Zvěstování Panny Marie

88 Kč
78 Kč
Advent a vánoční zvyky na Šumavě - 11%
Autor se věnuje popisu období adventu a lidových zvyků spjatých s vánočním časem, přičemž přihlíží k silnému spojení obyvatel Šumavy s přírodou a náboženstvím. Publikace je doplněna mnohými tematickými ilustracemi.
křesťanství

Advent a vánoční zvyky na Šumavě

333 Kč
296 Kč
Bludiště pravé víry - 11%
(1x)
Soubor studií předního německého medievisty je věnován problematice pozdně středověké hereze, kacířství a husitské revoluce ve středověkých Čechách. Autor v nich rozkrývá proměnu pohledů středověkých teologů na herezi od konce 13. století.
křesťanství

Bludiště pravé víry

268 Kč
238 Kč
Nenasytnost - 11%
Filosof a teolog Anselm Grün ukazuje, jak je nenasytnost nebezpečná pro náš duchovní život, ale i jak ji léčit, a nakonec se jí zbavit.
křesťanství
Ukázky

Nenasytnost

223 Kč
198 Kč
Očekávání Vánoc - 11%
Kniha známého duchovního autora, františkána Richarda Rohra, nabízí zamyšlení pro každý den adventu. Vychází z liturgického čtení na daný den a dává čtenáři impulzy k tomu, aby dobu adventního očekávání strávil skutečnou vnitřní obnovou a posilou.
křesťanství

Očekávání Vánoc

158 Kč
140 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 182 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 19 > >>