Nejprodávanější e-knihy - listopad 2020
fantasy

Nikdykde - 20%
(4x)
Román Nikdykde, vydaný poprvé v roce 1997, ohlásil příchod velkého talentu a stal se etalonem pro všechny další městské fantasy. V následujících letech vyšel v několika verzích, jak britských, tak upravených pro Američany.
fantasy
Ukázky

Nikdykde

179 Kč
143 Kč
Povídky podivných - 20%
(2x)
Také vás vždy zajímalo, kde se vzaly podivné děti ze Sirotčince slečny Peregrinové?
fantasy
Ukázky

Povídky podivných

199 Kč
159 Kč
Sirotčinec slečny Peregrinové: Podivné město - 20%
(6x)
Sirotčinec slečny Peregrinové vtáhne čtenáře do imaginárního světa telepatie a časových smyček, cirkusových triků a vlkodlaků – do světa obydleného „podivnými“ dospělými, vrahounskými stvůrami a bizarními druhy zázračných zvířat.
fantasy
Ukázky

Sirotčinec slečny Peregrinové: Podivné město

198 Kč
158 Kč
Mega hustej nářez - 20%
(9x)
Napjatě očekávaný závěr trilogie Bratrstvo krve, který jeho autor dopsal v dešti kulek na své brazilské misi.
fantasy
Ukázky

Mega hustej nářez

229 Kč
183 Kč
Devátý spolek - 20%
(2x)
Královna young adult debutuje s mystery románem pro dospělé! Alex Sternová je jiná než ostatní prváci na Yale. Jako jediná přežila děsivý, dosud nevyřešený masakr, a ačkoliv nedokončila školu, dostala nabídku na této prestižní univerzitě studovat. Volná vstupenka mezi elitu má ale háček.
fantasy
Ukázky

Devátý spolek

279 Kč
223 Kč
Falešný polibek - 20%
(2x)
Království Morrigan je plné tradic a příběhů o dávném světě. Princezna Lia je ale nesnáší. Svatba s někým, koho nikdy nepotkala? Kvůli zajištění politického spojenectví? Má všeho po krk! A tak v den své svatby uteče a usadí se ve vzdálené vesnici. Tam se seznámí se dvěma záhadnými přitažlivými muži – princem, kterého si měla vzít, a vrahem s úkolem ji zabít.
fantasy
Ukázky

Falešný polibek

279 Kč
223 Kč
Finch - 20%
(2x)
John Finch je detektivem v Ambře, městě okupovaném a terorizovaném tajemnými bytostmi z podzemí, zvanými „šeďáci“. Prastaré město se propadá do anarchie, šeďácké houby a plísně bují na domech i v lidech, povstalecké síly jsou demoralizovány...
fantasy
Ukázky

Finch

298 Kč
238 Kč
Hořící království - 20%
Catherinin otec má Severní planinu ve svých rukách a mladá královna musí vyslat svého věrného strážce Ambrose rovnou do jámy lvové na zoufalou misi: musí se pokusit přerušit dodávku dýmu démonů. V Calidoru mezitím Edyon a March čelí budoucnosti každý zvlášť a Tash ve světě démonů bojuje s cenou, kterou musí zaplatit za svou minulost.
fantasy
Ukázky

Hořící království

299 Kč
239 Kč
Kosti Mraza - 20%
Siva dokáže přežít i ty nejtužší zimy. Je totiž jednou z Dětí Mraza… vlastně byla. Její lid byl vyhlazen, ona jediná zůstala. Teď musí žít mezi vrahy svých nejbližších a čelit požadavkům kněžky Jedwigy, které ji dovedou až do vězení.
fantasy
Ukázky

Kosti Mraza

249 Kč
199 Kč
Magos - 20%
(2x)
Čtvrtá kniha o inkvizitorovi G. Eisenhornovi navazující na trilogii Xenos, Malleus, Hereticus z cyklu Warhammer 40000.
fantasy
Ukázky

Magos

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 201 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 21 > >>