Nejprodávanější e-knihy - listopad 2020
podle věku

Základy ekonomické španělštiny - 20%
(1x)
V této praktické a moderní učebnici najdete dostatek materiálů pro osvojení si ekonomické španělštiny v mluvené i písemné podobě. Učebnice je vhodná pro přípravu ke zkoušce z  obchodní španělštiny Madridské obchodní a průmyslové komory na úrovni B2.
podle věku
Ukázky

Základy ekonomické španělštiny

349 Kč
279 Kč
Anna Karenina - 20%
(1x)

Nejdramatičtější ruský román upravený pro výuku! Dvojjazyčné zpracování světoznámého románu Lva Nikolajeviče Tolstého se snaží zpřístupnit středně pokročilým studentům ruštiny tragický příběh ženy, která se nebála kvůli lásce vymknout konvencím doby.

podle věku
Ukázky

Anna Karenina

229 Kč
183 Kč
Bílý tesák A1/A2 - 20%
(1x)
Může se divoká šelma stát opravdovým přítelem člověka? Dokáže láska a trpělivost prolomit led nedůvěry a nenávisti? Čtěte uchvacující příběh o pohnutém osudu míšence psa a vlka a studujte při tom angličtinu! Děj se odehrává na divokých pláních Ameriky a zachycuje osud Bílého tesáka, napůl vlka, napůl psa. Jeho život je neustálý boj o přežití, o své místo pod sluncem, věčné přizpůsobování měnícímu se okolí, okolnostem a majitelům. Od raného dětství je vystavován nepřízni osudu v podobě srážek s dalšími šelmami, rivality zvířat ve smečce anebo lakomých majitelů, kteří v něm vidí pouhou možnost k obohacení… Příběh je zpracován pro začínající čtenáře, kteří si chtějí vyzkoušet, jak si poradí se souvislým textem v angličtině. Úroveň jazyka v publikaci je vhodná pro začátečníky a mírně pokročilé studenty. Český zrcadlový překlad umožní čtenáři obratem zkontrolovat, zda cizojazyčnému textu správně porozuměl. Cvičení na konci knihy jsou vhodná pro ověření získaných znalostí. Audionahrávku ve formátu MP3, na které příběh vypráví rodilý mluvčí, naleznete v sekci Soubory ke stažení.
podle věku
Ukázky

Bílý tesák A1/A2

179 Kč
143 Kč
Čuk a Gek A1/A2 - 20%
Dojemný příběh o cestě malých chlapců a jejich maminky za tatínkem, který pracuje daleko na severu, je protkán neuvěřitelně světlou a dobrou atmosférou.
podle věku
Ukázky

Čuk a Gek A1/A2

149 Kč
119 Kč
Chrám Matky Boží v Paříži A1/A2 - 20%
(2x)
Příběh krásné Esmeraldy je zpracován pro čtenáře, kteří si chtějí vyzkoušet, jak si poradí se souvislým textem ve francouzštině. Úroveň jazyka v publikaci je vhodná pro začínající studenty. Český zrcadlový překlad umožní čtenáři obratem zkontrolovat, zda francouzskému textu správně porozuměl.
podle věku
Ukázky

Chrám Matky Boží v Paříži A1/A2

149 Kč
119 Kč
Mikroekonomie - 20%
V pořadí již šesté výrazně aktualizované a doplněné vydání první původní české učebnice mikroekonomie předních pedagogů VŠE v Praze je zaměřena na základní mikroekonomická témata, jako jsou rozhodování spotřebitele jakožto základu pro odvození poptávky, teorie firmy či chování podnikatelských subjektů v různých tržních strukturách.
podle věku
Ukázky

Mikroekonomie

729 Kč
583 Kč
Somatologie - 20%
Druhé vydání učebnice somatologie pro žáky SZŠ a zdravotnických oborů na jiných středních školách.
podle věku
Ukázky

Somatologie

297 Kč
238 Kč
Školní pravidla českého pravopisu - 20%
Nově zpracovaná Školní pravidla českého pravopisu nejen pro žáky a studenty! Přehledně uspořádaný výklad pravopisných zásad umožní rychle se zorientovat a snadno pochopit dané pravidlo.
podle věku
Ukázky

Školní pravidla českého pravopisu

149 Kč
119 Kč
Větné rozbory expres - 20%
Větné rozbory expres společně s úspěšnou publikací Český pravopis expres si kladou za cíl pomoci žákům 2. st. ZŠ a studentům SŠ při přípravě na všechny záludné zkoušky, ale hlavně orientovat se dobře v rodném jazyce. Najdou zde vysvětlení všech základních pojmů užívaných při rozborech vět jednoduchých nebo souvětí.
podle věku
Ukázky

Větné rozbory expres

149 Kč
119 Kč
Vnitřní lékařství v kostce - 20%
Potřebujete si zopakovat internu? V knize najdete právě to, co potřebujete, tedy vše nejdůležitější z interny.
podle věku
Ukázky

Vnitřní lékařství v kostce

594 Kč
475 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 108 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 11 > >>