Nejprodávanější e-knihy - listopad 2020
podle věku

Bohemistické miniatury - 20%
Publikace Bohemistické miniatury obsahuje 34 kratších příspěvků, které se z různých hledisek (ortografického, morfologického, lexikálního) věnují vybraným, doposud nepříliš zpracovaným jevům současné češtiny, a to jak jazyka mateřského, tak cizího.
podle věku
Ukázky

Bohemistické miniatury

80 Kč
64 Kč
Orbis Sensualium Pictus - 20%
(1x)
Po více než dvaceti letech opět vychází jedinečné dílo Jana Amose Komenského – ORBIS SENSUALIUM PICTUS (Svět v obrazech), které by nemělo chybět v žádné rodinné i školní knihovně. .
podle věku
Ukázky

Orbis Sensualium Pictus

149 Kč
119 Kč
Lingvistická antropologie - 20%
Kniha vysvětluje vztah jazyka a kultury z etnolingvistického hlediska. Zabývá se hlavními směry etnolingvistiky, souvislostem s jinými obory, metodami výzkumu a jejich praktickými aplikacemi.
podle věku
Ukázky

Lingvistická antropologie

356 Kč
285 Kč
Němčina - testy a cvičení - 20%
Chcete si zlepšit a procvičit svou němčinu? Učili jste se německy a máte pocit, že už zapomínáte? Zkuste si udělat pár cvičení a uvidíte sami, jak na tom jste.
podle věku
Ukázky

Němčina - testy a cvičení

135 Kč
108 Kč
Malý atlas obvazových technik - 20%
Kniha přináší přehledné informace o pravidlech správného přikládání obvazů a o technikách a postupech při práci s různými druhy obvazů, sádrou, moderními syntetickými materiály a náplasťovými fixacemi.
podle věku
Ukázky

Malý atlas obvazových technik

254 Kč
203 Kč
Imunitní systém - 20%
Překlad skvěle napsané knihy slovenského autorského kolektivu (předmluvu napsala prof. MUDr. Jiřina Bartůňková, DrSc.). Publikace je přínosem pro odborníky i laiky—je určena zejména studentům středoškolského i vysokoškolského studia, laborantům a medikům.
podle věku
Ukázky

Imunitní systém

339 Kč
271 Kč
Klinická propedeutika v urgentnej medicíne - 20%
Vysokoškolská pregraduální i postgraduální učebnice pro ošetřovatelské i lékařské odbory je první publikací v Čechách i na Slovensku a pravděpodobně ve světě vůbec, která se věnuje principům získání anamnézy...
podle věku
Ukázky

Klinická propedeutika v urgentnej medicíne

434 Kč
347 Kč
Makroekonomie - 20%
Učebnice Makroekonomie předních pedagogů Vysoké školy ekonomické v Praze a Škody Auto Vysoké školy klade důraz na moderní makroekonomické koncepce a pokrývá tři stěžejní části makroekonomie, jimiž jsou dlouhodobý ekonomický růst, krátkodobé hospodářské fluktuace a monetární ekonomie.
podle věku
Ukázky

Makroekonomie

769 Kč
615 Kč
Optika - 20%
Druhé, přepracované vydání základní vysokoškolské učebnice, určené zejména studentům obecné fyziky, přináší ucelený přehled a výklad klasické (nekvantové) optiky.
podle věku
Ukázky

Optika

250 Kč
200 Kč
Podvojné účetnictví 2020 - 20%
Pro všechny, kteří mají zájem dobře se naučit podvojně účtovat!
podle věku
Ukázky

Podvojné účetnictví 2020

203 Kč
162 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 108 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 11 > >>