Nejprodávanější e-knihy - listopad 2020
historie a politika

Vyšehradský hřbitov - 20%
Autor se v knize "Vyšehradský hřbitov" pokusil o jakýsi výběr 164 snad nejzajímavějších jmen z osobností pohřbených na tomto hřbitově. U každého ze slavných nebožtíků uvádí několik slov o jeho životě a osudech.
historie a politika
Ukázky

Vyšehradský hřbitov

49 Kč
39 Kč
Emil Hácha - 20%
(2x)
Hlavním záměrem knihy je ukázat dr. Emila Háchu ve srozumitelné podobě. Proto veškeré informace o něm uvádíme bez emocí, s maximálně možnou měrou objektivity a co nejpřehledněji, aby si čtenář mohl utvořit vlastní úsudek.
historie a politika
Ukázky

Emil Hácha

189 Kč
151 Kč
Kuneš Sonntag - 20%
Těžiště knihy, která je pojatá jako rozhovor, spočívá v líčení krutého života v obou pracovních táborech - nacistickém i komunistickém…
historie a politika
Ukázky

Kuneš Sonntag

89 Kč
71 Kč
Hannibal před branami - 20%
(1x)
V lidských dějinách není mnoho osobností, jejichž jména jsou synonymem mimořádných vlastností a činů. Hannibal, syn Hamilkarův, vynikající kartáginský vojevůdce a politik za druhé punské války (218-202 př. n. l.) mezi ně mimo veškerou pochybnost patří.
historie a politika
Ukázky

Hannibal před branami

199 Kč
159 Kč
Král zvedá meč
Kdo je tajemný Pavel v blízkosti českého krále Karla z rodu Lucemburků? Mnich řádu dominikánů, nebo rytíř zběhlý ve válečném umění? Obratný diplomat, či nájemný vrah? Odkud vůbec přišel? Historický krimi román.
historie a politika
Ukázky

Král zvedá meč

169 Kč
České princezny na evropských trůnech - 20%
V žilách jim kolovala česká krev, staly se manželkami význačných panovníků a po jejich boku vstoupily do dějin. Byly však šťastné? Vzpomínaly na domov, nebo rychle splynuly s jiným prostředím?
historie a politika
Ukázky

České princezny na evropských trůnech

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 46 položek
<< < 1 .. 3 4 5