Nejprodávanější Kniha - listopad 2020
humor

Továrna na debilno - 11%
Nejtřaskavější společensko-politická satira od dob Švejka od autora deníčků moderního fotra a kolážového mága TMBK. Továrna na debilno vytvořila rekord na největším českém crowdfundingovém portálu Hit Hit, kdy se jí podařilo vybrat téměř 900 000 Kč.
humor

Továrna na debilno

315 Kč
280 Kč
Fatty a Lili - 11%
Není těžké odpovědět na otázku, čeho je nám v těchto nesnadných dobách nejvíc třeba: moudrosti a humoru. A je snad přímo dílem osudu, že právě nyní přicházejí autorky Zuzana Peterová a Jana Vrzalová se sličnou knížkou, která je obojím doslova nabita.
humor

Fatty a Lili

198 Kč
176 Kč
Olinka a kouzelná truhla - 11%
(1x)
Hřejivý příběh o jednom kouzelném prázdninovém dobrodružství.
humor

Olinka a kouzelná truhla

224 Kč
199 Kč
Paní Láryfáry - 11%
(1x)
Humoristický román, kde hlavní hrdinka paní Láryfáry řeší v šestadvaceti příbězích zákeřné dětské "choroby" tak, že ji všichni milují a stále se k ní vracejí.
humor

Paní Láryfáry

359 Kč
319 Kč
Brambory na vloupačku - 6%
(4x)

Märtha, Lumen, Motyka, Stina a Anna-Greta se v domově důchodců Diamant ukrutně nudí. Jídlo je nevalné, zacházení špatné, mají málo pohybu a vedení šetří, kde může. To by se měli lépe i ve vězení! Dostanou geniální nápad – spáchají trestný čin !!

humor
Ukázky

Brambory na vloupačku

305 Kč
287 Kč
Vejce a já - 6%
(4x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
humor

Vejce a já

296 Kč
278 Kč
Biomanžel - 11%
(3x)
Biomanžel je volným pokračováním autobiograficky laděného bestselleru Biomanželka, kterého se prodalo přes sto tisíc výtisků a dočkal se i divadelní adaptace.
humor

Biomanžel

269 Kč
239 Kč
Hilda a Sofie - 11%
Sofie sní o jediném: stát se primabalerínou. Kvůli svému snu se odstěhuje od milující rodiny do neznámého města, kde nastoupí na výběrovou baletní školu. Dvě úplně odlišné holky = jedno velké přátelství!
humor

Hilda a Sofie

242 Kč
215 Kč
Neotvírat! Kouše! - 11%
Příběh tří přátel a velkého Yettiho zaujme napínavou zápletkou, spoustou dobrodružství a legrace. Vtipné vyprávění, ve kterém jde v prvé řadě o čas, pobaví i dospělé, třeba při čtení na doboru noc.
humor

Neotvírat! Kouše!

314 Kč
279 Kč
Glennkill - ovce vyšetřují - 6%
(6x)
Evropský bestseller. Jednoho rána leží pastýř George Glenn mrtvý v trávě, přišpendlený rýčem k zemi. Jeho ovce stojí před velikou záhadou: kdo asi zabil starého pastýře? Slečna Maplová, nejchytřejší ovce ze stáda, zahajuje vyšetřování ...
humor

Glennkill - ovce vyšetřují

220 Kč
207 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 336 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 34 > >>