Nejprodávanější e-knihy - listopad 2020
dle období

Hranice placená krví - 20%
Autor v knize zpracoval historii sovětsko-finských válek. Za využití bohatého dokumentárního materiálu i vzpomínek a deníků tak před čtenářem defilují jak velké osobnosti, tak i prostí vojáci, lidé a jejich osudy v dobách míru a především války.
dle období
Ukázky

Hranice placená krví

199 Kč
159 Kč
Nacistická okultní válka - 20%
Nacistickému myšlení dominovaly už od počátku magické a iracionální ideje. Hitler vstoupil do Německé dělnické strany, politické odnože společnosti Thule, která se prostřednictvím okultních praktik pokoušela „stvořit nového člověka".
dle období
Ukázky

Nacistická okultní válka

299 Kč
239 Kč
Noc, kdy se potopil Titanic - 20%
Autor místo podrobného popisu dějů na potápějící se lodi se věnuje tomu, co se dělo na lodích, které byly nejblíže katastrofy a buď se do záchrany zapojily (CARPATHIA), nebo nezapojily (CALIFORNIAN), a proč.
dle období
Ukázky

Noc, kdy se potopil Titanic

99 Kč
79 Kč
Tažení v Rusku 1941–1945 - 20%
Jedinečné svědectví příslušníka dobrovolnické belgické divize SS Wallonie o bojích na východní frontě.
dle období
Ukázky

Tažení v Rusku 1941–1945

99 Kč
79 Kč
Zlatá léta šedesátá - 20%
Autor popisuje šedesátá léta pohledem obyčejného člověka, tedy pohledem naprosté většiny obyvatel. Kniha má podobu jakési encyklopedie a zaměřuje se jednak na věci, které byly tehdy normální a oblíbené, ale i na ty, které vybočovaly.
dle období
Ukázky

Zlatá léta šedesátá

69 Kč
55 Kč
Hříchy a vášně přemyslovských králů - 20%
V knize Hříchy a vášně přemyslovských králů nahlíží známý spisovatel a publicista Jan Bauer na přemyslovské krále (a jejich předchůdce knížata) nejen jako na historické osobnosti, ale hlavně jako na muže z masa a kostí.
dle období
Ukázky

Hříchy a vášně přemyslovských králů

135 Kč
108 Kč
Kuneš Sonntag - 20%
Těžiště knihy, která je pojatá jako rozhovor, spočívá v líčení krutého života v obou pracovních táborech - nacistickém i komunistickém…
dle období
Ukázky

Kuneš Sonntag

89 Kč
71 Kč
Osvětimská knihovnice - 20%
(10x)
Příběhem literární Dity, jehož předlohou jsou vzpomínky skutečné, dnes osmdesátileté Dity Krausové, se vracíme k polozapomenuté historii rodinného tábora, který existoval v Březince od září 1943 do července 1944.
dle období
Ukázky

Osvětimská knihovnice

180 Kč
144 Kč
Achnaton a Nefertiti, faraoni Slunce - 20%
(1x)
Kniha je zasvěcena historickému, uměleckému a duchovnímu odkazu starověkého Egypta. Prostřednictvím chronologicky uspořádaného textu jsou osvětlovány hlavní historické události, kulturní a společenské procesy i náboženská (magická a duchovní) přesvědčení.
dle období
Ukázky

Achnaton a Nefertiti, faraoni Slunce

299 Kč
239 Kč
Babylónie - stručná historie států - 20%
Kniha je věnována dějinám a kultuře jedné z nejpozoruhodnějších světových civilizací, která se rozvíjela ve starověké Mezopotámii – jako dědička Sumeru – od počátku 2. tisíciletí před Kr. až po její pád.
dle období
Ukázky

Babylónie - stručná historie států

50 Kč
40 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 69 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>