Nejprodávanější tituly - listopad 2020
kariéra

Teorie sociální práce I - 11%
Sociální práce patří v současnosti k progresivně se rozvíjejícím vědním disciplínám a pomáhajícím profesím.
kariéra

Teorie sociální práce I

296 Kč
263 Kč
Zlá krev - 11%
(2x)
Jak mohla mladá dívka ošálit protřelé investory ze Silicon Valley, představitele americké armády i média, oslavující ji jako „Steva Jobse v sukních“?
kariéra

Zlá krev

359 Kč
319 Kč
Odprezentuj - 11%
Okouzlete publikum neotřelými slajdy, přesvědčte obchodní partnery pomocí dat, přitáhněte pozornost posluchačů poutavým příběhem.
kariéra

Odprezentuj

359 Kč
319 Kč
Praktický průvodce opčním obchodováním - 11%
"Tvrdě pracuj a vyděláš si peníze." Zdá se vám to povědomé? Jan Široký vám ve svém bestselleru, který po letech znovu vychází jako kompletní průvodce světem obchodování opcí, ukáže, že tomu může být i jinak.
kariéra

Praktický průvodce opčním obchodováním

260 Kč
231 Kč
Prokoukněte komunikační styly druhých
Nyní již pro vás komunikace nebude žádný problém. Zkušená mentorka, lektorka a koučka Michaela Daňková vás bezpečně provede úskalími na cestě za poznáním a osvojením si komunikačních stylů.
kariéra

Prokoukněte komunikační styly druhých

134 Kč
Rokovy výlety do historie - 11%
Kniha je zajímavou kombinací současnosti a minulosti. Jednou linií jsou kouzelné výlety hlavního hrdiny Roka do různých historických epoch, kdy se seznamuje se životem na dvorech nejslavnějších panovníků v dějinách...
kariéra

Rokovy výlety do historie

179 Kč
159 Kč
Tak dobří, že vás nepřehlédnou - 11%
Tápete v profesním životě? Nevíte, jaká práce by vám přinesla spokojenost a naplnění? Hlavně se při jejím hledání neřiďte omílanou radou, abyste „následovali svou vášeň“ a „dělali to, co milujete“.
kariéra

Tak dobří, že vás nepřehlédnou

314 Kč
279 Kč
Velká kniha fuckupů - 20%
Jak přišel o peníze miliardář Karel Janeček? Co přinesl zpackaný vědecký experiment české vědkyni s doktorátem z Oxfordu Kateřině Falk? Proč zkrachovala restaurace pražskému kavárníkovi Ondrovi Kobzovi?
kariéra
Ukázky

Velká kniha fuckupů

227 Kč
182 Kč
Motivace a odměňování pracovníků - 11%
Jsou vaši zaměstnanci málo výkonní a iniciativní? Chcete své zaměstnance motivovat, ale nevíte jak? Přijde vám finanční forma motivace už v dnešní době málo?
kariéra

Motivace a odměňování pracovníků

269 Kč
239 Kč
To je ono! - 11%
V graficky výrazně zpracované publikaci představuje autorka, zkušená lékařka a koučka, moderní psychologické poznatky tak, aby byly užitečné a prakticky použitelné pro manažery a lidi v pracovním prostředí.
kariéra

To je ono!

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 96 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 10 > >>