Nejprodávanější tituly - listopad 2020
kariéra

Kvalitativní diagnostika v oblasti lidských zdrojů
Naučte se orientovat v lidských vlastnostech a dovednostech! Jste-li manažerem nebo zaměstnancem oddělení lidských zdrojů, je pro vás klíčové umět posoudit schopnosti stávajících i potenciálních kolegů.
kariéra

Kvalitativní diagnostika v oblasti lidských zdrojů

134 Kč
Leadership & management development - 20%
Jste na manažerské pozici a zamotala vám hlavu teorie lídrovství? Myslíte si, že nemůžete být lídry, protože jste se nenarodili se správnými schopnostmi nebo nemáte potřebné charisma? Netušíte, jaké kompetence k výkonu role lídra potřebujete?
kariéra
Ukázky

Leadership & management development

254 Kč
203 Kč
Mít vše hotovo - 11%
(2x)
David Allen vás nenaučí zorganizovat si pracovní úkoly proto, abyste mohli pracovat více. Právě naopak! Zavedením metodologie GTD do vašeho pracovního života zefektivníte práci, získáte volný čas, zbavíte se stresu a zklidníte svoji mysl.
kariéra

Mít vše hotovo

395 Kč
351 Kč
Moderní lektor - 11%
Prakticky pojatá příručka je určena zejména začínajícím lektorům, ale i ti zkušenější v ní najdou mnoho zajímavých informací a inspirativních podnětů.
kariéra

Moderní lektor

260 Kč
231 Kč
Skvělý šéf - 11%
Jak řídit své spolupracovníky, aby byli motivovaní a spokojení? Proč je tak málo vynikajících nadřízených? Seznamte se s inovativním způsobem vedení, který je přínosný pro zaměstnance a týmy i pro růst osobnosti manažera.
kariéra

Skvělý šéf

269 Kč
239 Kč
Skrytá historie koučování
Jako formalizovaná činnost existuje koučování nějakých 30 nebo 40 let. K jeho vzniku však zajisté vedly různé psychologické teorie a terapie či sociální a duchovní hnutí. Právě na ně se zaměřila autorka této unikátní knihy.
kariéra

Skrytá historie koučování

134 Kč
Tajemství motivace - 11%
Potřebujete, aby lidé kolem vás dělali to, co od nich očekáváte? Svazek klíčů ke dveřím lidské motivace vám poskytne již třetí vydání úspěšné knížky "Tajemství motivace".
kariéra

Tajemství motivace

179 Kč
159 Kč
Management - 11%
Praktická a čtivá publikace se zaměřuje na klíčové oblasti managementu. Je určena studentům vysokých škol a MBA studií, manažerům a podnikatelům. Nejprve se seznámíte s problematikou organizování.
kariéra

Management

287 Kč
255 Kč
Mít, či nemít? Peníze - 11%
(4x)
Nová kniha z pera Jiřího Vokáče Čmolíka mapuje programy v mozku, které se dotýkají oblasti peněz a prosperity.
kariéra

Mít, či nemít? Peníze

252 Kč
224 Kč
Proměna - 20%
Tato audiokniha Vás naučí dávat do pohybu změny, na úrovni jednotlivce, organizace i celé společnosti.
kariéra
Ukázky

Proměna

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 96 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 10 > >>