Nejprodávanější tituly - listopad 2020
kariéra

Leadership - 20%
Autor, jenž patří k nejúspěšnějším koučům lídrů, vám kombinací otázek a akčních plánů nabídne návod, jak krok za krokem identifikovat oblasti, na něž byste se vy osobně měli zaměřit.
kariéra
Ukázky

Leadership

212 Kč
170 Kč
Psychologie pro ekonomy a manažery - 20%
Nové vydání oblíbené publikace připravily zkušené autorky z katedry psychologie a sociologie řízení na VŠE v Praze. Kniha je určena zejména studentům vysokých škol, manažerům, personalistům a psychologům.
kariéra
Ukázky

Psychologie pro ekonomy a manažery

271 Kč
217 Kč
Vedení porad - 20%
(1x)
V čtivé a praktické knížce zkušeného lektora a facilitátora se dozvíte, jak porady vést, aby plnily svůj účel. Manažerům, vedoucím týmů a ostatním účastníkům porad kniha nabízí ryze praktická témata: čím se efektivně vedené porady liší od těch ostatních.
kariéra
Ukázky

Vedení porad

152 Kč
122 Kč
Zen a hotovo - 20%
(6x)
Nestíháte? Cítíte se zavaleni úkoly a v noci přemýšlíte, na co jste kde zapomněli? Vyzkoušejte Babautův naprosto minimalistický systém deseti jednoduchých návyků na zlepšení produktivity a osobní rovnováhy nazvaný Zen to done (ZTD).
kariéra
Ukázky

Zen a hotovo

140 Kč
112 Kč
Koncepce personálního řízení a řízení lidských zdrojů - 20%
Kniha se věnuje souvislostem vzniku a rozvoje personálního řízení a vysvětluje podstatu a podmínky formování koncepce lidského kapitálu a koncepce řízení lidských zdrojů.
kariéra
Ukázky

Koncepce personálního řízení a řízení lidských zdrojů

237 Kč
190 Kč
Manažerské dovednosti - 20%
Jak se pozná dobrý manažer? Jaké by měl mít schopnosti, dovednosti a kompetence? Které manažerské techniky by měl umět ovládat? Na tyto otázky a mnohé další vám odpoví tato kniha.
kariéra
Ukázky

Manažerské dovednosti

246 Kč
197 Kč
10 nejdražších manažerských chyb - 20%
Učte se z chyb druhých, je zbytečné dělat vlastní chyby. Manažeři, kteří při řízení svých lidí dělají ty nejzásadnější chyby, své firmě škodí a stojí ji spoustu peněz. Neděláte vy či vaši kolegové manažeři tyto chyby také?
kariéra
Ukázky

10 nejdražších manažerských chyb

237 Kč
190 Kč
Syndrom vyhoření a jak jej zvládnout - 20%
Cítíte se dlouhodobě a neúměrně vytíženi? Jste často ve stresu? Nemáte už sílu takto dále pokračovat? Pak vám hrozí tzv. vyhoření. V této knížce plné příkladů ze života zjistíte, čím se vyhoření liší od "normálního" stresu a jak se mu vyhnout.
kariéra
Ukázky

Syndrom vyhoření a jak jej zvládnout

144 Kč
115 Kč
Konflikty a vyjednávání - 20%
Nové, aktualizované vydání knížky Jak řešit konflikty přináší třináct nových pravidel a další nové postřehy známého lektora a trenéra. Konflikty nemáme v oblibě, dokonce se jim snažíme vyhýbat. Ale ony tu jsou a my se s nimi musíme naučit žít.
kariéra
Ukázky

Konflikty a vyjednávání

144 Kč
115 Kč
Moderní rétorika - 20%
Jak si připravit svůj projev a prezentaci? Jak promluvit přesvědčivě před posluchači a udržet jejich pozornost? Jak zvládnout trému a působit sebejistě a kompetentně?
kariéra
Ukázky

Moderní rétorika

157 Kč
126 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 96 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 > >>