Nejprodávanější knihy - listopad 2020
eseje, úvahy, publicistika

Srdce zlomený - 11%
(2x)

Historky z alternativního undergroundu. "Když srdce zdobí smuteční páska, je čas na posledního práska. Láska je zapeklitá věc." Muzikant Ondřej Hejma se ve své nové knize vzpomínek vrací do roku 2013 a sleduje vývoj událostí v kultuře, politice, rodině i v oblasti srdce.

eseje, úvahy, publicistika

Srdce zlomený

242 Kč
215 Kč
O hudbě a románu - 11%
(2x)
Sedmý svazek esejů Milana Kundery se jmenuje O hudbě a románu.
eseje, úvahy, publicistika

O hudbě a románu

149 Kč
132 Kč
Zapomenuté 20. století - 11%
Brilantní britský historik, který se jako univerzitní profesor specializoval na moderní evropské dějiny, shromáždil 23 esejí z let 1994–2006.
eseje, úvahy, publicistika
Ukázky

Zapomenuté 20. století

717 Kč
638 Kč
Když květiny promlouvají - 11%
Zvolnili jsme. Velká část lidstva se nad sebou více zamýšlí. Přišla doba, kdy jsme přístupnější sebereflexi. Tato kniha byla psána ještě před vypuknutím "korona-krize", ale může být inspirací prácě pro dnešní dobu.
eseje, úvahy, publicistika

Když květiny promlouvají

214 Kč
190 Kč
Svobodné ženy, svobodní muži - 44%
Provokativní, kritická, kontroverzní – to jsou adjektiva v poslední době nejčastěji spojovaná s Camille Pagliovou, přední americkou kritičkou, jež je někdy vnímána jako nástupkyně Susan Sontagové.
eseje, úvahy, publicistika

Svobodné ženy, svobodní muži

262 Kč
148 Kč
Tajemství a mravy - 11%
Soubor přednášek a esejů věhlasné jižanské prozaičky Flannery O’Connorové, který po její smrti sestavili její přátelé Robert a Sally Fitzgeraldovi, působí i dnes jako pronikavá sonda odhalující nešvary spisovatelů, čtenářů i učitelů literatury.
eseje, úvahy, publicistika

Tajemství a mravy

232 Kč
206 Kč
Už hořela, když jsem si do ní lehal - 11%
Laskavá zamyšlení, drobné příběhy a filozofické postřehy amerického autora. Vyprávění je zcela prodchnuto radostí ze života, průzračným způsobem oslovuje v člověku jeho lepší já a dává smysl i těm nejobyčejnějším věcem na světě.
eseje, úvahy, publicistika

Už hořela, když jsem si do ní lehal

223 Kč
198 Kč
Kapka do žil - 11%
Nikdy jsem si nemyslel, že někdy vydám knihu. Když mi však jedna věrná posluchačka napsala, že se jí líbí moje glosy, které pravidelně zněly z Českého rozhlasu, a když se mi začaly množit zážitky a historky...
eseje, úvahy, publicistika

Kapka do žil

269 Kč
239 Kč
Žena na tahu - 11%
(2x)
Blogerka a humoristka Zuzana Hubeňáková přináší čtenářům další porci zábavných fejetonů, tentokrát i moderně proložených střípky a statusy ze sociálních sítí.
eseje, úvahy, publicistika

Žena na tahu

224 Kč
199 Kč
Máme za sebou sto let psychoterapie a svět je stále horší - 11%
Troufalá a rozhněvaná řada vášnivých rozhovorů a dopisů je sžíravým komentářem a kritikou nejen dnešní psychoterapie, ale také takřka všech významných aspektů současného života – sexuality, politiky, médií, životního prostředí i městského života.
eseje, úvahy, publicistika

Máme za sebou sto let psychoterapie a svět je stále horší

267 Kč
238 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 239 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 24 > >>