Nejprodávanější tituly - listopad 2020
horory

Dům do krajiny bezbožných
Dvě nevšední hororové povídky, v nichž se autor nechává unášet mytologickými aspekty děl H.P.Lovecrafta. Příběhy zavádí čtenáře do tajemných krajin, kde šepot těch Starobylých je ozvěnou lidské touhy a svádí slabého člověka k bezbožným rituálům.
horory

Dům do krajiny bezbožných

139 Kč
Duše mrtvých nemluví - 6%
(1x)

Někdo brutálním způsobem zabije oblíbeného faráře. Nezanechá stopy. A to je třetí případ pro dvojici vyšetřovatelů Annu Steinbachovou a Pavla Wagnera.

horory

Duše mrtvých nemluví

296 Kč
279 Kč
Frankenstein v podzemí - 11%
Po zápasu s Hellboyem uniká Frankenstein z děsuplné mexické laboratoře, kde byl vězněn, a objevuje podivuhodný svět v podzemí, kde se mu podaří odhalit několik neuvěřitelných tajemství záhadné říše.
horory

Frankenstein v podzemí

539 Kč
479 Kč
Hellboy v Mexiku - 11%
Roku 1956 byl Hellboy vyslán do Mexika, aby tam vyšetřil sérii masových vražd. Na celých pět měsíců se tam však po něm slehla země, a později tvrdil, že si nepamatuje takřka nic z toho, co se s ním během této doby odehrálo.
horory

Hellboy v Mexiku

539 Kč
479 Kč
Mýtné - 11%
Napínavý hororový román se svéráznými postavami a ještě svéráznějším jižanským městečkem, který vás dost možná na čas odradí od návštěvy jakéhokoliv močálu.
horory

Mýtné

359 Kč
319 Kč
Rose Madder - 11%
Rose Danielsová se v pouhých osmnácti letech provdala za sadistického policistu-detektiva, který s ní nesmírně brutálně zachází.
horory

Rose Madder

360 Kč
320 Kč
Sestřička - 11%
Alex si myslí, že posedlost její mladší sestry Kasey starou panenkou je jen bláznivý rozmar.
horory

Sestřička

314 Kč
279 Kč
Za soumraku - 11%
Co byste dělali, kdyby se váš dosavadní život najednou obrátil vzhůru nohama? Odpověď nabízí třináct strhujících příběhů od mistra hororového žánru, v nichž k takovému nečekanému obratu došlo.
horory

Za soumraku

288 Kč
256 Kč
Zámek a klíč 1: Vítejte v Lovecraftu - 11%
(1x)
Zámek a klíč – temná fantasy plná divů od Joe Hilla, syna Stephena Kinga. Vítejte na Klíčově, tajemné usedlosti v Nové Anglii, s mnoha dveřmi, které změní každého, kdo se do nich odváží vstoupit.
horory

Zámek a klíč 1: Vítejte v Lovecraftu

539 Kč
479 Kč
Abe Sapien 1: Dýka z Lipu - 11%
Na sklonku devatenáctého století bojoval viktoriánský okultní vyšetřovatel sir Edward Grey na ostrově Saint-Sébastien s mocným čarodějem a podařilo se mu jej porazit.
horory

Abe Sapien 1: Dýka z Lipu

539 Kč
479 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 76 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>