Nejprodávanější audioknihy ke stažení - listopad 2020
česká

Jičínské pole mrtvých - Letopisy královské komory - 20%
(1x)
Za městem Jičínem na cestě k Zebínu je ohrazená louka, na níž se od pradávna pohřbívaly oběti morových epidemií, ale také popravení zločinci, sebevrazi a kacíři. Jednoho dne se na této louce objeví mrtvé tělo velíšského lesmistra.
česká
Ukázky

Jičínské pole mrtvých - Letopisy královské komory

249 Kč
199 Kč
Ledová obluda - 20%
(1x)
Příběh o desetileté osiřelé holčičce a desetitisíciletém mamutovi je dosud nejrozsáhlejší knihou Davida Walliamse, který děj netradičně zasadil do minulosti.
česká
Ukázky

Ledová obluda

329 Kč
263 Kč
Manuál zralé ženy - 20%
Když chtěla Halina prožít klidnou dovolenou, skončila bez pádel na voru uprostřed moře, když uspořádala piknik, její přítel dostal hysterický záchvat, když měla rande s nově nalezeným spolužákem, spadly jí kalhoty uprostřed rušné křižovatky.
česká
Ukázky

Manuál zralé ženy

199 Kč
159 Kč
Možnosti milostného románu - 20%
(3x)

Tohle je román o lásce a psaní ve věku digitálního smutku. Zkoumám v něm víc než pět let jednoho milostného vztahu a další dva roky, kdy jsem o něm psal. Je v něm dost vášně, slz a také několik zjevení.

česká
Ukázky

Možnosti milostného románu

269 Kč
215 Kč
Pomsta bílého jednorožce - 20%
(1x)
Častolov z Frýdlantu přijde za nevyjasněných okolností o manželku Anežku. Najdou ji mrtvou pod skálou, na které se tyčí rodový hrad. Popravce uzavře její smrt jako nešťastnou nehodu, záhy nato je však zabit i on.
česká
Ukázky

Pomsta bílého jednorožce

299 Kč
239 Kč
Růže pro Algernon - 20%
(5x)
Charlieho IQ 68 náhle vzrostlo na 185. Pomůže si? Pekařský pomocník Charlie Gordon je mentálně retardovaný, což nutně neznamená, že by si jako kdokoli jiný nechtěl v životě polepšit.
česká
Ukázky

Růže pro Algernon

339 Kč
271 Kč
Šikmý kostel - 20%
(32x)
Románová kronika ztraceného města. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě - také kvůli těžbě uhlí.
česká
Ukázky

Šikmý kostel

349 Kč
279 Kč
V horách šílenství - 20%
Výprava sestávající ze čtyř univerzitních profesorů, týmu studentů a mechaniků míří do dosud neprobádaných končin Antarktidy. Jejich cílem je získat v horských pásmech hlubinné vzorky prastarých hornin.
česká
Ukázky

V horách šílenství

249 Kč
199 Kč
Vražda v ambitu - 20%
Detektivní příběh se vrací do doby mládí Oldřicha z Chlumu. Na studiích v Magdeburku se stává svědkem vraždy mladé dívky. Podaří se mu ji vyřešit?
česká
Ukázky

Vražda v ambitu

249 Kč
199 Kč
Mary Poppinsová - 20%
Velké dobrodružství začíná! Uvítejte na první pohled důstojnou chůvu, se kterou ale není radno žertovat. Mary Poppinsová je však i plná fantazie a navíc umí čarovat.
česká
Ukázky

Mary Poppinsová

219 Kč
175 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 397 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 40 > >>