Nejprodávanější audioknihy na CD - listopad 2020

Ulička hanby - 11%
Vážený písař královské komory, Jiří Adam z Dobronína, se v mládí znal s ženou, která se později vypracovala na majitelku jednoho z nejproslulejších nevěstinců na Starém Městě pražském. Kdysi mu pomohla a nyní potřebuje pomoc sama.

Ulička hanby

269 Kč
239 Kč
Sami na této zemi? - 11%
Známý salesiánský kněz v nové audioknize vede k uvědomění si Boží přítomnosti mezi námi. Jde jen o to, neuzavírat se do ulit vlastních předsudků.

Sami na této zemi?

221 Kč
196 Kč
Správná pětka na ostrově pokladů - 11%
(2x)
Správná pětka, to jsou ve skutečnosti čtyři a pes! Julián, Dick, George, Anna a pes Tim.Taky byste si přáli mít vlastní ostrov, který by byl jen a jen váš? A zažít takové dobrodružství jako Správná pětka?

Správná pětka na ostrově pokladů

251 Kč
223 Kč
Stopařův průvodce galaxií - 11%
(18x)
Kultovní humorný sci-fi román plný nepřekonatelných hlášek a neotřelých nápadů. Pozemšťana Arthura Denta, mimozemšťana Forda Perfecta i robota Marvina, stále v těžké depresi, si určitě každý oblíbí... čte Vojtěch Dyk

Stopařův průvodce galaxií

269 Kč
239 Kč
Aristokratka na koni - 11%
(4x)
Problémy s modrou krví a rodinným sídlem doslova v Kostce. „Nejchudší zámek v Čechách“ zůstává věrný svému označení, a tak tu hraběcí rodinka ani personál rozhodně nemají ustláno na růžích. Místo davů návštěvníků se na zámku kupí neproplacené.

Aristokratka na koni

242 Kč
215 Kč
Puntíkáři - 11%
(1x)
První díl nepřekonatelně vtipné série Miloše Kratochvíla Pachatelé dobrých skutků s názvem PUNTÍKÁŘI nyní vychází i na CD jako audiokniha.

Puntíkáři

179 Kč
159 Kč
Anansiho chlapci - 11%
Kniha, ve které se dozvíte, odkud pocházejí bohové, a jak přežít vlastní rodinu. Román od jednoho z nejtalentovanějších současných autorů fantasy, který získal řadu žánrových cen.

Anansiho chlapci

359 Kč
319 Kč
Apage Satanas! - 11%
Přítelkyni Ludmily z Vartemberka trápí podivné sny. V pitoreskním reji se jí zjevuje dílna obklopená skálami a démon, který se necudně zmocňuje jejího těla. Její otec povolá exorcistu, jenže Ludmila ví, že Anna není blázen.

Apage Satanas!

314 Kč
279 Kč
Baron Prášil - 11%
Fantastická dobrodružství slavného hrdiny v mistrném hereckém podání Miroslava Táborského.

Baron Prášil

297 Kč
264 Kč
Citový život zvířat - 11%
Starostlivě pečující veverky, věrně milující krkavci, soucitné myšky a truchlící laně – také si tyto city spojujete jen s lidmi? Peter Wohlleben, lesník a autor bestsellerů, člověk s vášnivým zaujetím pro přírodu, čtenáře opět přivádí v úžas.

Citový život zvířat

332 Kč
295 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 599 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 60 > >>