Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - listopad 2020
přírodní vědy

Nejtajemnější místa světa - 11%
Kdo by se nechtěl podívat do záhadných míst? Nová kniha NEJTAJEMNĚJŠÍ MÍSTA SVĚTA nabízí pohled na ty největší záhady, s nimiž se lidstvo dodnes potýká.
přírodní vědy

Nejtajemnější místa světa

180 Kč
160 Kč
Objevuj svět zvířat – Podivní, divocí, úžasní! - 11%
Zapomeňte na klasickou encyklopedii plnou notoricky známých skutečností! Profesor Tim Flannery už dokázal mnohé: objevoval nové živočichy, vykopával kosti dinosaurů nebo se potápěl v řekách plných krokodýlů.
přírodní vědy

Objevuj svět zvířat – Podivní, divocí, úžasní!

359 Kč
319 Kč
Ryby našich vod - 11%
Tato kniha je rozdělena na část úvodní, která se zabývá rybím tělem, způsobem života ryb, různými typy vod a jinými aspekty, a na část hlavní s popisem jednotlivých druhů. Pořadí ryb v knize sleduje systematický a vzájemný příbuzenský vztah.
přírodní vědy

Ryby našich vod

242 Kč
215 Kč
Co se děje, když se děje počasí - 11%
Už vás někdy napadlo, jaký tvar má dešťová kapka?
přírodní vědy

Co se děje, když se děje počasí

224 Kč
199 Kč
Nula - 11%
Tato kniha je historií nuly. Stejně je však i historií lidí, kteří po staletí s nulou bojovali a nakonec jí v nerovném boji podlehli - učenců a mystiků, vědců a kněží, všech těch, kdo se nule snažili porozumět a ovládnout ji.
přírodní vědy

Nula

313 Kč
278 Kč
Velký průvodce lesem - 11%
Obsáhlý a fundovaný průvodce pro každou procházku do lesa. Les znamená víc než jen hodně stromů. V jedinečném ekosystému spolu v úzkém vztahu žije bezpočet živočišných, rostlinných druhů i hub.
přírodní vědy
Ukázky

Velký průvodce lesem

448 Kč
398 Kč
Moudrost lesa - 11%
(2x)
Les umí dostat z lidí to nejlepší! Romantický hvozd – hluboké ticho, vůně mechu a pryskyřice, ševelení v korunách stromů: představujete si les také tak? Tato nádherná místa se stávají vlivem lidské chamtivosti a znečišťování čím dál vzácnějšími.
přírodní vědy
Ukázky

Moudrost lesa

332 Kč
295 Kč
Matematický vesmír - 11%
(1x)
Jak to, že náš skutečný svět lze velmi dobře popsat pomocí matematických struktur? Přední americký kosmolog švédského původu Max Tegmark, profesor na MIT, se ve své nejnovější knize zamýšlí nad samotnou podstatou reality.
přírodní vědy

Matematický vesmír

449 Kč
399 Kč
Atlas sopek - 11%
(1x)
Sopky rozpálené aktivní i ty, které odpočívají letitým spánkem odjakživa vzbuzovaly hrůzu lidí, ale také je inspirovaly k řadě otázek.
přírodní vědy
Ukázky

Atlas sopek

269 Kč
239 Kč
Fakt hustá zvířata - Poznejte nejodpornější tvory na světě
Tento průvodce představí zvířata z celého světa, která nemusí mít zrovna to nejvybranější chování, ale jsou naprosto úžasná, ohromující a možná lehce nechutná!
přírodní vědy

Fakt hustá zvířata - Poznejte nejodpornější tvory na světě

125 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 371 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 38 > >>