Nejprodávanější audioknihy - listopad 2020

Mary Poppinsová
Velké dobrodružství začíná! Uvítejte na první pohled důstojnou chůvu, se kterou ale není radno žertovat. Mary Poppinsová je však i plná fantazie a navíc umí čarovat.

Mary Poppinsová

242 Kč
Pěšky mezi buddhisty a komunisty
(6x)

Nešikovný mladý muž ujde 1 500 kilometrů pěšky v Nepálu a v Číně. Dějí se mu hrozné věci, ale on se jim jen směje. „Svět z televize je někde tam venku. Jen si pro něj někdy musíš dojít pěšky.” To je motto excentrického poutníka Ladislava Zibury.

Pěšky mezi buddhisty a komunisty

269 Kč
Cesta pravého muže
(8x)
Audio verze bestselleru Davida Deidy obsahuje nahrávku, jež je duchovním průvodcem pro muže aneb jak si poradit s výzvami, které před muže staví ženy, práce a sexuální touha.
Ukázky

Cesta pravého muže

289 Kč
Deník kastelána
(14x)
Co všechno se skrývá ve zdech aristokratických? Pětatřicetiletý Vik opouští velkoměsto a odchází na venkov, kde chce najít ztracený klid, obnovit víru ve smysl života a možná i sílu zachránit zhroucené manželství.

Deník kastelána

251 Kč
Dokonalá smrt
(3x)
V kopcích nad Edinburghem se objeví zmrzlé tělo nahé dívky. Téhož dne na druhém konci města zemře bývalý šéfinspektor místní kriminálky, který podle všeho spáchal sebevraždu.

Dokonalá smrt

359 Kč
Jako v nebi, jenže jinak
(5x)
Pokračování bestselleru Raději zešílet v divočině. Devět hereckých osobností v dialogu s příběhy samotářů, ve kterých nechybí mystika, moudrost a humor

Jako v nebi, jenže jinak

314 Kč
Jičínské pole mrtvých
(1x)
Za městem Jičínem na cestě k Zebínu je ohrazená louka, na níž se od pradávna pohřbívaly oběti morových epidemií, ale také popravení zločinci, sebevrazi a kacíři. Jednoho dne se na této louce objeví mrtvé tělo velíšského lesmistra.

Jičínské pole mrtvých

269 Kč
Modlitba argentinských nocí
(1x)
Dobrodruh, který se nebojí žít. Kniha, která trefuje do černého. Marek Orko Vácha čte svůj text o cestách k Bohu a smyslu života.
Ukázky

Modlitba argentinských nocí

139 Kč
Noční lov
(2x)
Detektiv šéfinspektor Erika Fosterová a její tým čelí další nebezpečné výzvě!

Noční lov

404 Kč
Plachetnicí kolem světa pro pírko tučňáka
(1x)

Jeden z největších českých mořeplavců Ruda Krautschneider ve své poutavé knize popisuje plavbu kolem světa v antarktickém pásmu, přistání na pustých ostrovech, ale i barvitost Austrálie, Afriky, Jižní Ameriky a polárních stanic.

Plachetnicí kolem světa pro pírko tučňáka

314 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 925 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 93 > >>