Nejprodávanější e-knihy - listopad 2020
rodina a dítě

Cvičení pro hyperaktivní děti - 20%
Pohyb je základním principem živé i neživé přírody. Je projevem života a funkce lidského organismu. Je signálem i nositelem informací o procesech ve vnitřním prostředí lidského těla, ve vnitřních orgánech i o stavu mysli.
rodina a dítě
Ukázky

Cvičení pro hyperaktivní děti

149 Kč
119 Kč
Jak na šikanu - 20%
Šikana je zrádná, jejím terčem se může stát i dítě tělesně a duševně vyspělé, s velmi dobrým rodinným zázemím, které však neumí nebo není ochotno "výt s vlky". Šikana má různé formy a správný postup se musí případ od případu lišit.
rodina a dítě
Ukázky

Jak na šikanu

186 Kč
149 Kč
Jak přežít pubertu svých dětí - 20%
Máte doma dospívající dítě a někdy nabýváte dojmu, že pochází z jiné planety? Rádi byste porozuměli své dospívající ratolesti? Známá česká autorka vám poradí jak na to.
rodina a dítě
Ukázky

Jak přežít pubertu svých dětí

186 Kč
149 Kč
Agresivita a kriminalita školní mládeže - 20%
Publikace odpovídá na otázky, které slýchá většina odborníků zabývajících se patologickým chováním dětí a mládeže: "Co se s dnešními dětmi děje, že jsou takové?".
rodina a dítě
Ukázky

Agresivita a kriminalita školní mládeže

212 Kč
170 Kč
Pohyb s říkadly pro nejmenší - 20%
Již v prenatálním období můžeme u dětí pozorovat pohybové aktivity, které se po narození dále rozvíjejí. Přinášíme vám proto knihu plnou námětů, říkanek a praktických ukázek, jak vést své ratolesti zajímavou formou k pohybu již od útlého věku.
rodina a dítě
Ukázky

Pohyb s říkadly pro nejmenší

212 Kč
170 Kč
Učitel - 20%
Autorky se zaměřily zejména na pedagogickou přípravu na profesi učitele. Důraz kladou na komunikativní dovednosti, mluvený projev, vyučovací jazyk a zásady správné výslovnosti.
rodina a dítě
Ukázky

Učitel

144 Kč
115 Kč
Obecná didaktika - 20%
Učebnice obecné didaktiky představuje myšlenkový systém, který vás uvede do vymezené vědní oblasti. Logické utřídění látky a vhled do soustavy jejího výkladu poskytuje studujícím teoretické poznání.
rodina a dítě
Ukázky

Obecná didaktika

339 Kč
271 Kč
Práce s hrou - 20%
Hry nás provázejí celým naším životem. Hrajeme je pro radost z okamžiku, z kontaktu s blízkými ů a v neposlední řadě je s námi hrají i ti, kteří nás chtějí něco přiučit o světě. Správně a promyšleně podaná hra má velice rozsáhlý potenciál.
rodina a dítě
Ukázky

Práce s hrou

135 Kč
108 Kč
Vyučování jako dialog - 20%
Dialog jako princip vyučování má předpoklady vytvářet vnitřní podmínky pro překonávání tradičního konformismu a transmisivního pojetí výuky.
rodina a dítě
Ukázky

Vyučování jako dialog

144 Kč
115 Kč
Nejlepší nápady pro děti - 20%
Výtvarná tvorba je pro děti velice oblíbenou a zajímavou činností. Je pro ně hrou, ale i možností sebevyjádření, způsobem relaxace i terapie. Děti baví tvořit, zkoušet nové, pro ně neznámé techniky, objevovat a experimentovat.
rodina a dítě
Ukázky

Nejlepší nápady pro děti

144 Kč
115 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 85 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>