Nejprodávanější knihy - listopad 2020

Album etud 1
(2x)
ALBUM ETUD 1-5, velmi povedená a úspěšná série pěti sešitů pro klavír, které vznikly na základě potřeby vytvořit mnohostranný a široký studijní materiál, jenž by vyhovoval všem požadavkům na moderní klavírní vyučování, ...

Album etud 1

143 Kč
Altschulova metoda
(9x)
Bravurně napsaný příběh, zasazený do různých zemí, historických epoch a alternativních světů, konfrontuje čtenáře s důsledky postmoderní technologie, vyvinuté v budoucnosti ze středověké kabaly.
Ukázky

Altschulova metoda

339 Kč
Co kdyby?
(2x)
Tato kniha od tvůrce veleoblíbeného webového komiksu xkcd vám nabízí překvapivé odpovědi na důležité otázky, na které vás nejspíš nikdy ani nenapadlo se zeptat.

Co kdyby?

449 Kč
Dalajlamova kočka a umění příst
(3x)
Než dalajlama odjede na přednáškové turné do Ameriky, uloží své milované kočce Jesce (JSK, Její Svatosti Kočce) určitý úkol: objevit pravou příčinu štěstí. Plnění úkolu zavede kočku do netušených dobrodružství!

Dalajlamova kočka a umění příst

220 Kč
Odvrácená strana

Když vražda staré bezmocné ženy naruší zimní spánek vesnice Shipcott, vypadá to, že místní policista Jonas Holly bude mít najednou plné ruce práce.

Ukázky

Odvrácená strana

338 Kč
Velká kniha sudoku
Více než 500 originálních sudoku ve třech obtížnostech.

Velká kniha sudoku

89 Kč
Pro nejmenší - Aktivity se samolepkami
Podívej se na pyramidu vlevo a ze samolepek dotvoř stejnou vpravo. Dokresli medvídkovi obličej. Nalep na rybníček ta zvířátka, která plavou, a na břeh ta, která žijí na souši. Dokresli vlnky na vodě a trávu na břehu..

Pro nejmenší - Aktivity se samolepkami

62 Kč
Škola kreslení – stínování – zvířata 2
Objevte s touto inovativní knížkou kouzlo černé a bílé barvy a naučte se zajímavým technikám stínování! Všechny postupy jistě snadno zvládnete a brzy zjistíte, že stínování tužkou není tak obtížné - že je vlastně snadné! A navíc je i zábavné!

Škola kreslení – stínování – zvířata 2

89 Kč
Klub nenapravitelných optimistů
(19x)
Bohatý, mnohovrstevnatý román dosáhl ve Francii prodeje přes 400 tisíc kusů, obdržel nadšené kritiky i několik literárních cen - např. Prix Goncourt des Lycéens 2010.
Ukázky

Klub nenapravitelných optimistů

423 Kč
Magor dětem
(6x)
Knížku půvabných veršů pro malé děti napsal básník, esejista a kulturní organizátor Ivan M. Jirous v osmdesátých letech během těžkého žaláře ve Valdicích, do něhož byl odsouzen z politických důvodů.

Magor dětem

269 Kč
Zobrazuji 931 - 940 z 1000 položek
<< < 1 .. 92 93 94 95 96 .. 100 > >>