Nejprodávanější Kniha - listopad 2020
česká

Anička a Velikonoce
Blíží se Velikonoce a Anička dostane báječný nápad -- pojede k babičce!
česká

Anička a Velikonoce

224 Kč
2. A
Blíží se konec školního roku. Kátinu rodinu navštívila teta s dětmi. Jak to u nich vypadá? Je jich plný dům a vše je vzhůru nohama. Vždyť si to představte...Šest dětí! A jejich maminky jsou dvojčata. Za těch pár dnů se stanou neuvěřitelné věci!
česká
Ukázky

2. A

224 Kč
Anežka a kouzelná baletní sukýnka
Anežka touží být baletkou, a tak si na mamince vyprosí opravdovou baletní sukýnku.
česká

Anežka a kouzelná baletní sukýnka

197 Kč
Ať žije Daur!
Zemitý povídkový soubor, jehož uspořádání se věnoval Pavel Šmíd (*1952) v čase bilancování životní etapy, je složený ze starších i nových textů.
česká

Ať žije Daur!

234 Kč
Bart Simpson 3/2020
TEMNÁ STRANA SÍLY ÚTOČÍ! Aspoň na Lízu, když se na škole vyhlásí soutěž o nejlepšího fóraře. Řekli byste, že to má Bart jistý... ale do hry se vloží Líza a ta když něco dělá, tak to dělá pořádně!
česká

Bart Simpson 3/2020

35 Kč
Bart Simpson 7/2020
SBALTE SI BATOHY, JDEME NA TO! Bart s kamarády vyrazili do lesa, aby tam našli hrozivou věc, o které slyšeli vyprávět. A do toho Bart začne popisovat dramatickou soutěž jedlíků, s naprosto hrozivým finále.
česká

Bart Simpson 7/2020

35 Kč
Bolest
Příběh složitého prožívání současného komplikovaného světa. Jasmínu a Alexe spojuje pokus o sebevraždu a jejich setkání se rozhodně nepodobají patetickým seancím s duchy.
česká

Bolest

133 Kč
Boris a Max
Víte, že kočkování není jen kočičí záležitost? Kočkovat se můžou i pejsci, sourozenci, kamarádi a taky dospělí. Když se mají rádi… Kočkování provozují všichni s radostí ze života. Patří mezi ně i strakatý pejsek Boris a jeho mourovatý kamarád Max.
česká

Boris a Max

269 Kč
Broučci
Vyprávění o rodině svatojánských broučků, jejichž prací je v noci svítit lidem, vyšlo poprvé v roce 1876 a díky neutuchající oblibě čtenářů se již dočkalo více než stovky vydání.
česká

Broučci

296 Kč
Byl jsem číslo 30529
Po válce se Felix Weinberg, aby vůbec dokázal jít dál, rozhodl potlačit své vzpomínky a neohlížet se zpátky. Málokdo by uvěřil, že uznávaný vědec a univerzitní profesor fyziky jako dospívající chlapec prošel peklem koncentračních táborů a přežil i pochod smrti.
česká

Byl jsem číslo 30529

224 Kč
Zobrazuji 941 - 950 z 1000 položek
<< < 1 .. 93 94 95 96 97 .. 100 > >>