Nejprodávanější e-knihy - listopad 2020

Éra nevinnosti
Naše země po listopadu 1989 prožila dynamický vývoj, který radikálně změnil její tvář. Kniha Éra nevinnosti. Česká politika 1989-1997 nabízí ucelené zachycení této zajímavé doby, jejíž někteří aktéři mnohdy utvářejí i dnešek.
Ukázky

Éra nevinnosti

99 Kč
Hovory s porodní bábou
(1x)
Kniha nabízí pohled na těhotenství a porod prostřednictvím rozhovoru se známou porodní asistentkou Ivanou Konigsmarkovou, která třicet let pomáhá přivést děti na svět.
Ukázky

Hovory s porodní bábou

128 Kč
Kazatel
(1x)
V pobřežních skalách poblíž švédského městečka Fjälbacka je objevena mrtvola ženy. Pod tělem oběti jsou však nalezeny kostry dvou dalších žen, které zmizely před dvaceti lety.
Ukázky

Kazatel

209 Kč
Královna ohně
(2x)
Třetí díl trilogie Stín krkavce.
Vélin Al Sorna musí pomoci vrátit Říši Královně.
Ukázky

Královna ohně

299 Kč
Matematika pro bystré a nadané žáky
Rozvíjejte nadějné matematiky O knize: Máte ve svém okolí matematicky nadané či šikovné dítě, které rádo řeší různé matematické a logické úlohy?
Ukázky

Matematika pro bystré a nadané žáky

179 Kč
Münsterův případ - 30%
(4x)
Když čtyři důchodci slaví výhru v loterii, teče alkohol proudem. Závratná radost však netrvá dlouho. Pár hodin po bujaré oslavě je totiž jeden ze seniorů nalezen mrtvý. Byl ubodán zezadu přímo ve svém bytě.
Ukázky

Münsterův případ

199 Kč
139 Kč
Naostro
Pokud se vám povídky „Proč ženy nekouří doutníky“ a „Proč muži nenosí podvazky“ zdály být příliš nechutné či skandální, věřte, že kniha „Naostro“ je ještě mnohem těžšího kalibru.
Ukázky

Naostro

89 Kč
Není cesty zpět
(2x)
Měl to být skvělý večírek, jenže když Emily Kaneová dorazí ke své sestře Carrie, objeví jen prázdný dům. Večeře se vaří na sporáku, televize je zapnutá. Carrie, její manžel a dvě dcery jsou pryč.
Ukázky

Není cesty zpět

399 Kč
Osudná touha - 31%
Sex s šéfem je něco nepředstavitelného – s tímto postojem se Claire Morganová dostala do jedné z nejznámějších reklamních agentur. Ale když stanula svému šéfovi tváří v tvář a uviděla v jeho očích chtíč, došlo jí, že své předsevzetí asi nedodrží.
Ukázky

Osudná touha

49 Kč
34 Kč
Péče o novorozence a kojence
Hledáte spolehlivou radu a pomoc při péči o novorozené děťátko? Tato příručka českých odborníků vám ji poskytne. Přehledný rádce pro novopečené maminky si získal velkou oblibu a nyní vychází již ve čtvrtém vydání.
Ukázky

Péče o novorozence a kojence

203 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>