Nejprodávanější e-knihy - březen 2024

Smrt šumavského poustevníka
(2x)
Na Oldřicha z Chlumu se obrátí o pomoc purkrabí pražského hradu Johánek z Poděhús. Před časem založil se svým zetěm Jarošem nedaleko Domažlic hrad Pušperk, který má přispět k ochraně zemské hranice.
Ukázky

Smrt šumavského poustevníka

199 Kč
Černočerné srdce
(5x)
Když do detektivní kanceláře vpadne rozrušená Edie Ledwellová, Robin Ellacottová neví, co si o nečekané návštěvě myslet.
Ukázky

Černočerné srdce

599 Kč
Náraz, Prales
(5x)
Major Roman Saran z ostravské kriminálky prožívá v životě další turbulentní období. Svérázný major si čistí hlavu v Praze a netuší, že právě zde na něj čekají další šokující odhalení – a to jak detektivní, tak životní...
Ukázky

Náraz, Prales

198 Kč
Závod s časem
(2x)
Detektiv Josie Quinnová o své sestře neslyšela od chvíle, kdy Trinity před třemi týdny po hádce utekla z jejího domu. Když tedy na odlehlé chatě, kam se Trinity uchýlila, najde lidské kosti, obává se Josie nejhoršího.
Ukázky

Závod s časem

382 Kč
Někdo z nás
(2x)
Sourozence Herelovy od dětství pojí silné pouto, a přestože už jsou všichni dospělí, nedají na sebe dopustit. Rodinnou idylku jim však jednoho dne naruší hrůzný nález na zahradě matčina domu, jenž spustí lavinu nečekaných událostí.
Ukázky

Někdo z nás

289 Kč
Party u milionáře
Alex měl jasno! Jediné, o co té dívce – která se navíc určitě nejmenovala Ellie! – šlo, bylo dostat se přes něj k Romanovi, jeho příteli, a vydávat se za jeho dávno ztracenou sestru. A byla pro to ochotná udělat všechno!
Ukázky

Party u milionáře

69 Kč
Toskánsko plné vášně
Moc ji chtěl, toužil po ní. A přesto svatební noc, o níž Ida snila, Cesare odmítl! Nikdy si tu ženu nechtěl brát, byl k tomu ale donucen. Přinutili ho vydíráním, a to je něco, co hrdý Ital nesnese!
Ukázky

Toskánsko plné vášně

69 Kč
Pán hory
(1x)
Novinka od mistra krimi, tentokrát pro fanoušky severských thrillerů – stejně jako klasici Jo Nesbo a Stieg Larsson nás nechá nahlédnout do temných stránek lidského nitra.
Ukázky

Pán hory

319 Kč
Zimní hrob
Mrazivý thriller odehrávající se na pozadí děsivě pravděpodobné budoucnosti.
Ukázky

Zimní hrob

319 Kč
Prince jsem nechtěla!
Xanthos, nevlastní bratr monterosského krále, o své korunované příbuzné moc nestojí, takže nemá důvod mít rád ani svého bratra, ale ani Bianku, sestru své novopečené švagrové. Přesto se uvolí odvézt ji z královské svatby svým letadlem do Londýna.
Ukázky

Prince jsem nechtěla!

69 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>