Nejprodávanější e-knihy - březen 2024

Pravidla randění
Billie, talentovaná tatérka, si pronajímá prostor v domě, který patří Colbymu. Ten je její pravý opak – distingovaný a sebevědomý.
Ukázky

Pravidla randění

319 Kč
Těžká volba lady Marguerite
(1x)
Ovdovělá lady Marguerite skrývá nepříjemné tajemství. Zoufale potřebuje peníze, a tak kývne na nabídku Jacka Vincenta, hraběte Comptona, aby se na přechodnou dobu stala vychovatelkou jeho tří malých dcer, které vyrůstají bez matky.
Ukázky

Těžká volba lady Marguerite

109 Kč
Problém tří těles
(26x)
První díl trilogie Problém tří těles s rozmachem Duny a stejnou dávkou akce jako Den nezávislosti.
Ukázky

Problém tří těles

329 Kč
Tiché hlasy
Rachel Mullenová byla zavražděna, a když inspektorka Lottie Parkerová objeví v jejím hrdle skleněný střep, obává se, že může jít o oběť sériového vraha.
Ukázky

Tiché hlasy

359 Kč
Neochotná nevěsta
„Zasloužíte si někoho lepšího,“ řekla Clara tajemnice korunního prince Alarika svému šéfovi, když zkrachoval po devíti letech zásnub jeho plán na sňatek s bohatou dědičkou. A Alaric si to myslel taky.
Ukázky

Neochotná nevěsta

69 Kč
Nikdy na ni nezapomněl
Byla první, která mu kdy řekla ne, a to zabolelo. Jenže… jenže Harper byla matka jeho dcery. A proto si Jack umínil, že z ní udělá svou nevěstu. Chtěl své dítě zabezpečit a za nejlepší způsob, jak to provést, považoval manželství.
Ukázky

Nikdy na ni nezapomněl

69 Kč
Až do konce
(1x)
Vím, že je na čase hodit minulost za hlavu a začít zase randit. Naštěstí mi s tím pomůže moje tajná zbraň – nejlepší kamarád a profesionální hokejista Owen.
Ukázky

Až do konce

249 Kč
Padlí andělé
(2x)
Když se zprávy o Horově zradě rozšíří, Velké křížové tažení se zadrhne a primarchové a jejich legie se rozhodují, komu budou nadále loajální – zda Císaři nebo rebelskému vojevůdci Horovi.
Ukázky

Padlí andělé

149 Kč
Dceřina kletba
(2x)
Poručík Tomáš Vyskočil má velký problém. Je blonďatý, rafinovaný a odhodlaný pořádně mu zavařit. Zatímco se Tomášovo manželství ocitá v ohrožení, je uprostřed Příbrami nalezen těžce podchlazený opilec, který po pár hodinách v nemocnici umírá.
Ukázky

Dceřina kletba

279 Kč
Duna
(8x)
Příběh Duny se odehrává v daleké budoucnosti v mezihvězdném impériu. Mladý Paul Atreides odlétá na Arrakis, pouštní planetu, jež je jediným zdrojem výjimečného koření, nejdůležitější a nejcennější látky ve vesmíru s podivuhodnými vlastnostmi.
Ukázky

Duna

399 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>