Nejprodávanější e-knihy - listopad 2020
světová

Temná krása - 20%
(1x)

Závěrečný díl úspěšné trilogie Falešný polibek Lia sice přežila zajetí ve Vendě, ale teď se musí vypořádat s ještě větším problémem. Hrozí totiž, že dojde ke zničení jejího království. A pouze ona to může zastavit. Lia se tak musí stát tou, kterou nikdy nechtěla být – První dcerou Morrighanu.

světová
Ukázky

Temná krása

279 Kč
223 Kč
Top Dog - 20%

Dechberoucí finále dramatu rozehraného v románech Pouze pro VIP a Stockholm Delete Už několik desetiletí dochází ve Švédsku ke zneužívání mladých dívek. Každý pokus o odhalení viníků je zmařen, chapadla rozvětvené chobotnice totiž sahají do těch nejvyšších společenských pater.

světová
Ukázky

Top Dog

319 Kč
255 Kč
Tři mušketýři - 20%
(1x)

Historický román z dob novověké Francie. Mladý d'Artagnan přijíždí v roce 1625 do Paříže, kde se chce stát královským mušketýrem. Poté, co se spolu s Athosem, Porthosem a Aramisem ubrání gardě kardinála Richelieua, získá přátele na celý život.

světová
Ukázky

Tři mušketýři

619 Kč
495 Kč
U Devíti draků a jedné ovce - 20%
(1x)
Opravář osudů George Novak žije šťastným životem – má svou přítelkyni Luci Milenu i kamarády v hostinci U Devíti draků a jedné ovce, takže si na nudu rozhodně nemůže stěžovat.
světová
Ukázky

U Devíti draků a jedné ovce

169 Kč
135 Kč
V existencialistické kavárně - 20%
(4x)
Filozofie zbavená akademických pout.
světová
Ukázky

V existencialistické kavárně

229 Kč
183 Kč
Věž úsvitu - 20%
(2x)

Bonusový příběh k bestsellerové sérii Skleněný trůn s Chaolem Westfallem jako hlavním hrdinou Chaol byl vždy věrný svému vládci. To se ale změnilo, když byl skleněný zámek zničen a král Adarlanu se ho pokusil zabít. Chaol sice přežil, ale utrpěl těžká zranění. Jeho jedinou nadějí jsou léčitelé v Atice, pevnosti na Jižním kontinentu.

světová
Ukázky

Věž úsvitu

279 Kč
223 Kč
Vraždy a jiné zběsilosti - 20%
Klasik hrůzostrašné povídky by nemohl existovat bez protikladných vlivů, a tak vedle jeho nejlepších děsuplných povídek, můžeme postavit pěkně úderné, vypointované grotesky, protože humor a horor mají k sobě mnohdy nebezpečně blízko.
světová
Ukázky

Vraždy a jiné zběsilosti

199 Kč
159 Kč
Vůně ďábla - 20%
Desátý případ inspektorky Malin Forsové.
světová
Ukázky

Vůně ďábla

229 Kč
183 Kč
Vyšší spravedlnost - 20%
(1x)
Policejní psycholog Sebastian Bergman se smířil s myšlenkou, že jeho dny na oddělení vražd jsou sečteny, a vrátil se k přednášení a psaní. Ne však nadlouho…
světová
Ukázky

Vyšší spravedlnost

239 Kč
191 Kč
Zápisky z Rosewoodu – Princezna v nesnázích - 20%
Lottie Pumpkinová je obyčejná holka, která touží po tom stát se princeznou.Ellie Wolfová je princezna, která chce být obyčejnou holkou. Osud je svedl dohromady, ony šly svým přáním vstříc a své role si jednoduše prohodily.Staly se z nich nejlepší kamarádky a nyní je čeká druhý rok studia v Rosewood Hall.
světová
Ukázky

Zápisky z Rosewoodu – Princezna v nesnázích

259 Kč
207 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>