Nejprodávanější knihy - listopad 2020
psychologie

Co je nového v psychologii - 11%
Víme toho o sobě díky všudypřítomné psychologii víc? Slyšeli jste už, že hmotné statky se štěstím nesouvisejí? Nebo že děti, které mají ve čtyřech letech sebedisciplínu, budou v životě úspěšnější?
psychologie
Ukázky

Co je nového v psychologii

216 Kč
192 Kč
Muž s nádherným hlasem
(1x)
Známá americká psychoterapeutka a socioložka Lillian B. Rubin vybrala ze své praxe několik terapeutických příběhů, které pro ni byly náročné, stály jí hodně sil.
psychologie

Muž s nádherným hlasem

134 Kč
Závislé vztahy - 11%
(1x)

Léčba a uzdravení závislé poruchy osobnosti. Závislá porucha osobnosti se vyznačuje zvýšenou potřebou závislosti na druhých lidech, neschopností osamostatnění, nízkým sebehodnocením či nepřiměřenými obavami z opuštění.

psychologie

Závislé vztahy

233 Kč
207 Kč
Diagnostika a terapie duševních poruch - 11%
Odborná publikace týkající se diagnostiky a terapie duševních poruch předkládá lékařům, psychologům a všem pracovníkům zabývajícím se touto problematikou dokonalý přehled o diagnostickém procesu, symptomatice, syndromologii a nozologii.
psychologie

Diagnostika a terapie duševních poruch

719 Kč
639 Kč
Všechno dobré je k něčemu zlé - 11%
Toto pokračování knížky Úvod do neštěstí je opět souborem esejů slavného rakousko-amerického psychologa. Zábavným způsobem, plným paradoxů a ironie popisuje kam vede hledání dokonalých jistot a konečných řešení.
psychologie
Ukázky

Všechno dobré je k něčemu zlé

170 Kč
151 Kč
Vývojová psychologie - 11%
Publikace podává srozumitelný výklad vývoje člověka napříč celým životním cyklem. Zachycuje proměny lidské psychiky a chování od početí a prenatálního života až po umírání a smrt.
psychologie

Vývojová psychologie

755 Kč
671 Kč
Léčba Schopenhauerem - 11%
V románu o psychoterapii a psychoterapeutech oblíbený autor rozehrává skutečný příběh ze života filozofa Artura Schopenhauera.
psychologie

Léčba Schopenhauerem

386 Kč
343 Kč
Cesty z úzkosti a deprese - 6%
(1x)
Autor si klade otázku, co nám brání vést spojený život. Na pozadí grimmovské pohádky Ďábel se třemi zlatými vlasy se zamýšlí nad podstatnými prvky pravé životní spokojenosti.
psychologie

Cesty z úzkosti a deprese

225 Kč
212 Kč
Kdo bude plakat, až tady nebudeš - 11%
Robin Sharma, autor světového bestselleru Mnich, který prodal své ferrari, shrnul svou životní moudrost a filozofii, jakož i praktické postřehy a poznatky, do stovky životních lekcí.
psychologie

Kdo bude plakat, až tady nebudeš

268 Kč
238 Kč
Jak prokouknout druhé lidi - 14%
(1x)
Nechte si poradit od Joea Navarra, bývalého agenta kontrarozvědky FBI a uznávaného experta na neverbální chování. V knize vysvětluje, jak rychle "přečíst" druhé lidi.
psychologie
Ukázky

Jak prokouknout druhé lidi

352 Kč
303 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 319 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 32 > >>