Nejprodávanější knihy - prosinec 2020
medicína

Nemoci prsu v každodenní praxi - 11%
Publikace našeho předního odborníka v oblasti senologie seznamuje lékaře s benigními a maligními nemocemi prsu v každodenní ambulantní i nemocniční praxi.
medicína

Nemoci prsu v každodenní praxi

446 Kč
396 Kč
O psychologii bytí - 11%
(1x)
Jednou z nejčastěji citovaných teorií v oblasti lidské motivace je bezpochyby hierarchie lidských potřeb Abrahama H. Maslowa. Podle tohoto autora jsou lidské potřeby uspořádány od nejnižších k nejvyšším.
medicína

O psychologii bytí

431 Kč
383 Kč
Psychosomatika pro lékaře, psychoterapeuty i laiky - 11%
(1x)
Proč a jak reaguje tělo na psychickou zátěž? Proč své tělo zneužíváme? Kdo nese vinu za psychosomatické onemocnění? Proč máme strach z psychoterapie?
medicína

Psychosomatika pro lékaře, psychoterapeuty i laiky

179 Kč
159 Kč
Speciální chirurgie - 11%
Již třetí, přepracované a aktualizované vydání úspěšné a oblíbené učebnice plně uspokojí svým rozsahem nejen studenty lékařských fakult, ale i mladé lékaře.
medicína

Speciální chirurgie

1 350 Kč
1 200 Kč
Život je boj - 11%
Psychologický průvodce pro pacienty s rakovinou, pro jejich pečovatele a blízké. Je psána běžným jazykem a snaží se obsáhnout všechny aspekty života, se kterými se pacient a jeho blízcí v průběhu nemoci setkají.
medicína

Život je boj

359 Kč
319 Kč
Anatomie 2 - 11%
Druhý díl vynikající učebnice obsahuje anatomii gastropulmonálního a urogenitálního systému a soustavy žláz s vnitřní sekrecí. Oproti předchozímu vydání je text doplněn o poslední poznatky z oblastí týkajících se vývoje orgánů, genetiky a embryologie.
medicína

Anatomie 2

1 565 Kč
1 391 Kč
Anatomie emocí - 11%
Kniha je pokusem o propojení anatomie lidského těla s oblastí emocí.
Keleman popisuje individuální podobu, tvar lidského těla jako výsledek dynamické interakce geneticky daných tvarů s osobním emočním příběhem člověka, jako pokračující proces.
medicína

Anatomie emocí

314 Kč
279 Kč
Iluze optimismu - 11%
Jakým způsobem v mozku vzniká naděje? Co nás dokáže přimět, abychom šli za svým snem? Co se stane, když se naše očekávání nenaplní? Liší se mozek optimisty a pesimisty?

medicína

Iluze optimismu

341 Kč
303 Kč
Lexikon psychologie - 11%
Kniha umožňuje systematické studium obecné psychologie, a je úvodem do studia psychologie sociální a vývojové. Může být použita jako učebnice.
medicína

Lexikon psychologie

612 Kč
544 Kč
Praktická příručka přednemocniční urgentní medicíny - 11%
(1x)
Publikace je určena pro studenty oboru zdravotnický záchranář, specializujícím se zdravotním sestrám, profesionálním záchranářům a lékařům záchranné služby.
medicína

Praktická příručka přednemocniční urgentní medicíny

404 Kč
359 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 149 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 > >>