Nejprodávanější tituly - prosinec 2020
ekonomie

Marketing neziskových organizací - 20%
Kniha podává ucelený pohled na to, jak v současné době funguje marketing a marketingová komunikace v prostředí neziskových organizací.
ekonomie
Ukázky

Marketing neziskových organizací

69 Kč
55 Kč
Marketingový management destinací - 20%
Publikace uznávané autorky je určena jak studentům vysokých a středních škol zaměřených na turismus, tak institucím zabývajícím se rozvojem turismu v destinaci na národní, regionální a lokální úrovni a firmám působícím v destinacích.
ekonomie
Ukázky

Marketingový management destinací

229 Kč
183 Kč
Metody komplexního hodnocení podniku - 20%
Publikace velmi přehledně představuje a analyzuje metody komplexního hodnocení podniku. Komplexní informace načerpají nejen manažeři, podnikatelé, ale i studenti ekonomických či finančních oborů.
ekonomie
Ukázky

Metody komplexního hodnocení podniku

339 Kč
271 Kč
Všechno je jinak - 20%
(3x)
Co když je všechno jinak, než se na první pohled zdá? Ve společnosti roste napětí. Nepokoje se šíří Evropou. Jedna krize střídá druhou. Možná se blíží kolaps eurozóny. Jak to skončí? Vstupujeme do nové éry?
ekonomie
Ukázky

Všechno je jinak

229 Kč
183 Kč
Moderní marketingová komunikace - 20%
Publikace se komplexně věnuje problematice marketingové komunikace včetně nových trendů. Obsahuje případové studie a barevnou obrazovou přílohu. Je určena jak pracovníkům komunikačních agentur, firemního marketingu a PR, tak studentům VŠ.
ekonomie
Ukázky

Moderní marketingová komunikace

356 Kč
285 Kč
Průvodce základními statistickými metodami - 11%
(1x)
Přehledná publikace s mnoha příklady a případovými studiemi je určena především studentům ekonomických fakult VŠ a lidem z ekonomické či technické praxe.
ekonomie

Průvodce základními statistickými metodami

320 Kč
284 Kč
Reporting - 20%
Cílem reportingu je vytvořit komplexní systém informací a ukazatelů charakterizujících činnosti společností ve srozumitelné a uživatelsky přístupné podobě.
ekonomie
Ukázky

Reporting

271 Kč
217 Kč
Základy podnikání - 20%
Publikace uznávaných autorů je určena všem, kteří se chtějí pustit do podnikání nebo již podnikají, ale chtějí se dozvědět další nové informace. Kniha nemá svým praktickým zaměření a nábojem na českém trhu obdoby.
ekonomie
Ukázky

Základy podnikání

458 Kč
366 Kč
Informační systémy v podnicích - 20%
Kniha uvádí čtenáře do problematiky teorie a praxe projektování informačních systémů v podnicích. Máme možnost seznámit se také s otázkami řízení projektů, týmové práce, s charakteristikou rolí jednotlivých skupin a členů projektových týmů.
ekonomie
Ukázky

Informační systémy v podnicích

139 Kč
111 Kč
Funky Business navždy - 20%
Funky Business navždy reflektuje novou ekonomickou realitu. Obsahuje bezpočet nových příkladů, které Kjell a Jonas shromáždili při svém celosvětovém pátrání po skutečném významu funku.
ekonomie
Ukázky

Funky Business navždy

319 Kč
255 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 181 položek
<< < 1 .. 15 16 17 18 19 > >>