Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020
děti a mládež

Panique Au Zoo - 4%
Celá ZOO je na nohou - atletické závody, které jsou největší událostí roku, vrcholí. Ale ouha, Zajíc, největší favorit závodu, tentokrát prohrává. Detektivní příběh pro malé čtenáře.
děti a mládež
Ukázky

Panique Au Zoo

99 Kč
95 Kč
Pohádky z českého království - 20%

České pověsti v pohádkovém zpracování Příběhy bájných i skutečných postav naší země jsou plné hrdinství, tajemné magie, odvahy i důvtipu a zvou nás do světa poznání a nekonečné fantazie. Jednoduše psané a čtivé pohádky vypráví o tom, proč se naší zemi říká Čechy, o silákovi Bivojovi, který získal lásku kněžny Kazi, o věrném koni Šemíkovi, který přeskočil hradby Vyšehradu, o povedených kouscích kouzelníka Žita, tajemném hliněném obru Golemovi a dalších.

děti a mládež
Ukázky

Pohádky z českého království

149 Kč
119 Kč
Proč se říká… ? Ječí jako Siréna… a další známá úsloví - 20%
Které postavy z antiky či biblických časů inspirovaly naše předky natolik, že jejich jména zůstávají součástí našeho jazyka až do dnešních dnů?
děti a mládež
Ukázky

Proč se říká… ? Ječí jako Siréna… a další známá úsloví

149 Kč
119 Kč
Radosti zimy - 20%

Třinácté dobrodružství malého poseroutky. Sněží a nelítostné koulovačky začínají! Když Gregovu školu zasypou hromady sněhu, promění se čtvrť Heffleyových v jedno velké zimní bojiště. Nepřátelské skupiny soupeří o území, staví obrovské sněhové pevnosti a válčí v mnoha nezapomenutelných koulovačkách.

děti a mládež
Ukázky

Radosti zimy

179 Kč
143 Kč
Senzační sbírka zvířat doktora Proktora - 20%
Jistě existují tajemství, která by měla tajemstvími zůstat. Taky určitě taková máte. Třeba tajnou lásku. Nějaký neobvyklý zlozvyk. Drobné vandalství. Existují ale i tajemství, která jsou tak důležitá, tak děsuplná a tak nepravděpodobně odporná, že to s nimi prostě takhle dál nejde, už tajemstvími zůstat nemůžou.
děti a mládež
Ukázky

Senzační sbírka zvířat doktora Proktora

189 Kč
151 Kč
Siréna - 20%
Láska je vždycky risk i zisk. Oceán zachránil Kahlen před smrtí. Je to už dávno, co ji nenechal utonout, a od té doby mu slouží jako siréna. Svým zpěvem láká bezpočet neznámých do hlubin moře, aby tak splatila dluh. Může se pohybovat také na zemi mezi lidmi, ale protože by i jediným slovem mohla způsobit smrt, musí držet jazyk za zuby.
děti a mládež
Ukázky

Siréna

249 Kč
199 Kč
Spirit Animals: Soumrak strážců – Velký návrat - 20%
Spirit Animals aneb máš také své spirituální zvíře? Conor, Abeke, Mej-lin a Rolan, čtveřice mladých hrdinů rozdělená mezi dvěma světy, se dál snaží zastavit prastaré zlo, ale dochází jim čas. Hrozí, že již velice brzy budou zničena i spirituální pouta – posvátná spojení mezi lidmi a zvířaty.
děti a mládež
Ukázky

Spirit Animals: Soumrak strážců – Velký návrat

189 Kč
151 Kč
Strážci Země - 20%
(4x)

Strážci Země usnuli tvrdým spánkem a nepřítel splétá své nekalé plány! Olaw, jeden ze strážců Země, byl probuzen ze sladkého spánku v kmeni svého modřínu. Dozvěděl se, že jeden z dalších strážců není k nalezení, a jeho vždy usměvavý obličej se zachmuřil.

děti a mládež
Ukázky

Strážci Země

189 Kč
151 Kč
Temná krása - 20%
(1x)

Závěrečný díl úspěšné trilogie Falešný polibek Lia sice přežila zajetí ve Vendě, ale teď se musí vypořádat s ještě větším problémem. Hrozí totiž, že dojde ke zničení jejího království. A pouze ona to může zastavit. Lia se tak musí stát tou, kterou nikdy nechtěla být – První dcerou Morrighanu.

děti a mládež
Ukázky

Temná krása

279 Kč
223 Kč
V zajetí vlčích máků - 20%
(1x)
Anežka vede život jako každý maturant.
děti a mládež
Ukázky

V zajetí vlčích máků

297 Kč
238 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 186 položek
<< < 1 .. 15 16 17 18 19 > >>