Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020
děti a mládež

Zápisky z Rosewoodu – Princezna v nesnázích - 20%
Lottie Pumpkinová je obyčejná holka, která touží po tom stát se princeznou.Ellie Wolfová je princezna, která chce být obyčejnou holkou. Osud je svedl dohromady, ony šly svým přáním vstříc a své role si jednoduše prohodily.Staly se z nich nejlepší kamarádky a nyní je čeká druhý rok studia v Rosewood Hall.
děti a mládež
Ukázky

Zápisky z Rosewoodu – Princezna v nesnázích

259 Kč
207 Kč
Zápisky z Rosewoodu - Princezna v utajení - 20%

Vstupte do vzrušujícího světa večírků, politiky a zlých princezen Která holka by se nechtěla stát alespoň na chvíli princeznou? Lottie Pumpkinová o takovém životě snila už mnohokrát. Když se náhodou v internátní škole Rosewood Hall seznámí s Ellií Wolfovou, opravdovou princeznou, zdá se, že splnit si sen nebude až tolik složité.

děti a mládež
Ukázky

Zápisky z Rosewoodu - Princezna v utajení

249 Kč
199 Kč
Země příběhů - Na vlnách fantazie - 20%

Boj s Maskovaným mužem vrcholí. Páté pokračování úspěšné série ze světa pohádek Maskovaný muž spojil síly s největšími padouchy a zajal všechny královské rodiny Země příběhů. Hodlá je zničit a stát se jediným vládcem.

děti a mládež
Ukázky

Země příběhů - Na vlnách fantazie

249 Kč
199 Kč
Země příběhů - Za hranice království - 20%
Pohádkami to jen začalo! Maskovaný muž prchá a Rada víl nevěří, že by pro Zemi příběhů mohl představovat vážné nebezpečí. Alex a Connor se proto opět musí spolehnout sami na sebe a na své nejlepší přátele: Mášenku, Jacka, Červenou Karkulku a Matku Husu.
děti a mládež
Ukázky

Země příběhů - Za hranice království

249 Kč
199 Kč
Zloději dýmu - 20%
(2x)

Princezna, zrádce, lovkyně a zloděj. Čtyři hrdinové mají v rukou osud světa. Čtyři národy stojí na pokraji konfliktu. V Brigantsku se princezna Catherine připravuje na politické manželství bez kapky lásky, které pro ni chystá její krutý a ambiciózní otec. padne? Komu se podaří vybojovat si své místo v životě?

děti a mládež
Ukázky

Zloději dýmu

249 Kč
199 Kč
Zlodějský tanec - 20%
(2x)

Syn předurčený vládnout, zlodějka odhodlaná odkrýt pravdu. Nová série od autorky Kronik pozůstalých  Když zemře král Ballengerovy říše, jeho syn Jase se stává novým vládcem.

děti a mládež
Ukázky

Zlodějský tanec

279 Kč
223 Kč
Zmizení Sáry Lindertové - 20%
(3x)
Jednoho podzimního večera vešla bezproblémová studentka Sára Lindertová do metra a víckrát ji nikdo neviděl.
děti a mládež
Ukázky

Zmizení Sáry Lindertové

279 Kč
223 Kč
Nejhorší děti na světě 2 - 20%
Četli jste Nejhorší děti na světě? A myslíte si, že horší děti než hrdinové téhle vypečené knížky (samozřejmě kromě vás) neexistují? Pchá! Šeredně se mýlíte! Připravte se, že kluci a holky v „dvojce“ jsou daleko příšernější!
děti a mládež
Ukázky

Nejhorší děti na světě 2

198 Kč
158 Kč
Teta to zase plete - 20%

Jak se dají poplést pohádky? Přečtěte si třeba, jak čert a Káča tahali velikou řepu. Popletené pohádky? S tetou Bětou si jich užijete! Malí čtenáři kteří znají pohádky budou kulit oči, například jak princeznu Zlatovlásku musí Jiřík zachraňovat jako kdysi slepička svého kohoutka.

děti a mládež
Ukázky

Teta to zase plete

149 Kč
119 Kč
Vánoční snění - 20%
Krkonošské pohádky nás uvádějí do krajiny dětství v podobě zasněžených hor, jejichž údolí v sobě ukrývají v čase Vánoc tolik lidského citu, kolik tato zázračná doba jen unese.
děti a mládež
Ukázky

Vánoční snění

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 171 - 180 z 186 položek
<< < 1 .. 16 17 18 19 > >>