Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020
ženy

Doba temna - 20%
(1x)
Skončíš v nenáviděné práci v ofisu, začneš chápat, že podobnou přítrž by si zasloužilo i tvé manželství, konečně se odvážíš vnímat sama sebe a své potřeby a bum! Zjistíš, že jsi zase těhotná. Tak by se dal shrnout začátek takzvaného období temna mého života.
ženy
Ukázky

Doba temna

209 Kč
167 Kč
Jazzová baronka - 20%
Nica Rothschildová měla vznešený původ, rodinu i bohatství.
ženy
Ukázky

Jazzová baronka

297 Kč
238 Kč
Ženy, které mi nedají spát - 20%
(1x)

Originální průvodce málo známými osudy odvážných cestovatelek, nadaných spisovatelek a vášnivých umělkyň Mia je svobodná čtyřicátnice, bydlí v podkroví u svých rodičů a noci tráví přemýšlením o ženách, které se zapsaly do historie touhou žít po svém. Staly se z nich neohrožené badatelky, nadané spisovatelky a vášnivé malířky.

ženy
Ukázky

Ženy, které mi nedají spát

249 Kč
199 Kč
Život v utajení - 20%
(2x)
Autorka ve svých fascinujících pamětech vypráví o výcviku a nasazení v elitní jednotce CIA, o pronásledování nebezpečných mezinárodních teroristů, ale také o manželství a narození dcery během práce v utajení.
ženy
Ukázky

Život v utajení

280 Kč
224 Kč
Katka - 20%
(3x)
Jaký je vlastně život Kateřiny B., která se v roce 2009 objevila v unikátním časosběrném dokumentu Heleny Třeštíkové? Režisérka Katku sledovala čtrnáct let v sestupné spirále drog, krádeží, prostituce a fyzického i psychického chátrání, kterou jen občas přerušila naděje a odhodlání s drogami skoncovat.
ženy
Ukázky

Katka

249 Kč
199 Kč
Poslední rivalka Coco Chanel - 20%

Světu módy vládne v roce 1938 Paříž, ale té vládnou dvě královny...

Legendární rivalita Coco Chanel a Elsy Schiaparelli přinesla světu úchvatné módní kreace... a také výrazně ovlivnila mnoho životů.

ženy
Ukázky

Poslední rivalka Coco Chanel

339 Kč
271 Kč
Odložený život - 20%
(1x)
Biografie pražské rodačky Dity Krausové (nar. 1929), která prošla Terezínem, Osvětimí a Bergen-Belsenem. Ve své biografii popisuje dětství v Praze, vzpomíná na rodiče a kamarády. V listopadu 1942 přišlo předvolání do transportu a rodina putovala nejprve do Terezína a pak do Osvětimi.
ženy
Ukázky

Odložený život

249 Kč
199 Kč
Deník - 20%
(10x)
Proslulá kniha obsahuje deníkové záznamy židovské dívky, která se s rodinou za války ukrývala před nacisty ve skrýši starého domu na předměstí Amsterodamu.
ženy
Ukázky

Deník

199 Kč
159 Kč
Být sama sebou - 20%

Poznat svou hodnotu, najít vlastní cestu. Autobiografie Veroniky Vieweghové. Člověk může snadno ztratit kontakt s vlastní podstatou, a pokud žije se slavným partnerem, platí to dvojnásob. Veronika Vieweghová si touto zkušeností prošla, aby nakonec zjistila, že by nikdy neměla zapomínat na vlastní touhy a sny.

ženy
Ukázky

Být sama sebou

249 Kč
199 Kč
Ohlédnutí - 20%
Kniha vzpomínek matky básníka Jana Zábrany je kronikou pohnutého ženského osudu a současně i nenahraditelným svědectvím o životě na malém českém městě ve 30. letech
ženy
Ukázky

Ohlédnutí

148 Kč
118 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 18 položek
1 2 > >>