Nejprodávanější Kniha - prosinec 2020
stres, deprese

Strach z nemocí - 11%
Žijeme v době wellness-, fitness- a biotrendů, kdy je zdraví snad nejdůležitější hodnotou. Navzdory všem pokrokům v medicíně se lidé obávají rakoviny, infarktu, AIDS či škodlivých vlivů znečištěného prostředí.
stres, deprese

Strach z nemocí

89 Kč
79 Kč
Léčebný kód - 6%
(3x)
Metoda léčebných kódů byla Alexi Loydovi doslova vnuknuta při návratu domů ze semináře, a jak sám v úvodu knihy píše, byla to odpověď na dvanáct let trvající hledání léku na těžké deprese jeho manželky.
stres, deprese

Léčebný kód

289 Kč
272 Kč
Krizová intervence - 11%
Lidem, kteří řeší naléhavou - krizovou - situaci, je dnes k dispozici řada různých zařízení, poskytujících krizovou pomoc, v nichž působí profesionálové i dobrovolníci.
stres, deprese

Krizová intervence

629 Kč
559 Kč
Využití tradiční čínské medicíny při péči o emoční zdraví - 11%
V této zajímavé knize se dozvíte, že akupresurou (kterou si můžete dělat sami), požíváním některých bylin, jedením určitých jídel, sdílením pocitů s přáteli a cvičením venku, můžete ve svém životě mnohé zlepšit.
stres, deprese

Využití tradiční čínské medicíny při péči o emoční zdraví

223 Kč
198 Kč
Pomóc! Trpím depresí! - 11%
Věnováno těm, kteří trpí touto velmi rozšířenou duševní poruchou, jež často tím nejhorším způsobem ovlivňuje jejich osud.
stres, deprese

Pomóc! Trpím depresí!

89 Kč
79 Kč
Když se hubnout nedaří - 11%
Zhubnout totiž lze i navzdory „tlustým“ genům a mizerné vůli. Jak? To si přečtete v knize, která vás naučí nejen štíhle myslet, ale i štíhle žít.
stres, deprese

Když se hubnout nedaří

233 Kč
207 Kč