Nejprodávanější tituly - prosinec 2020
Vysoké školy a VOŠ

Připravujeme se k certifikované zkoušce z češtiny, úroveň B1 (CCE B1) - 20%
(2x)
Publikace je určena všem zájemcům o Certifikovanou zkoušku z češtiny pro cizince na úrovni B1 (CCE–B1), kterou pořádá Ústav jazykové a odborné přípravy Univerzity Karlovy v Praze (ÚJOP UK).
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Připravujeme se k certifikované zkoušce z češtiny, úroveň B1 (CCE B1)

130 Kč
104 Kč
Ekonomie dobra a zla - 11%
(3x)
Ekonomii dobra a zla publikovalo v roce 2011 prestižní nakladatelství Oxford University Press. Od té doby kniha oslovuje nejen české, ale i zahraniční čtenáře.
Vysoké školy a VOŠ

Ekonomie dobra a zla

358 Kč
318 Kč
Vybrané kapitoly z teoretické fyziky II. - 11%
Druhý díl učebnice určené pro vysokoškolské studenty fyziky i další zájemce. Obsahuje základní partie ze statistické fyziky, elektromagnetického pole a speciální i obecné relativity.
Vysoké školy a VOŠ

Vybrané kapitoly z teoretické fyziky II.

360 Kč
320 Kč
Vybrané kapitoly z teoretické fyziky I - 11%
První díl učebnice určené pro vysokoškolské studenty fyziky i další zájemce. Obsahuje základní partie z teoretické mechaniky, kvantové teorie a matematiky pro fyziky.
Vysoké školy a VOŠ

Vybrané kapitoly z teoretické fyziky I

360 Kč
320 Kč
Vybrané kapitoly z teoretické fyziky III. - 11%
Třetí díl učebnice určené pro vysokoškolské studenty fyziky i další zájemce. Obsahuje základní partie z fyziky plazmatu a numerických simulací. Text je doplněný stručnými životopisy některých významných osobností z fyziky.
Vysoké školy a VOŠ

Vybrané kapitoly z teoretické fyziky III.

342 Kč
304 Kč
Dějiny psychologie - 11%
(1x)
Psychologie citlivě reaguje na předmět svého vědeckého zkoumání, kterým je lidská mysl a její proměny v prudce se vyvíjejícím světě.
Vysoké školy a VOŠ

Dějiny psychologie

449 Kč
399 Kč
111 her pro atraktivní výuku angličtiny - 11%

Knížka je jedinou tohoto typu na našem trhu. Hry jsou v knize rozděleny do šesti oblastí podle cíle na aktivizující hry, seznamovací hry, konverzační hry, konverzační a gramatické hry, gramatické hry a hry pro rozvoj psaní.

Vysoké školy a VOŠ

111 her pro atraktivní výuku angličtiny

179 Kč
159 Kč
Člověk, jeho mozek a svět - 20%
Kniha přináší některé poznatky o nejkomplikovanější stavbě, kterou na Zemi máme - o lidském mozku. Osloví jistě čtenáře z řad studentů psychologie, pedagogických oborů, sociologie, medicíny, ošetřovatelství, rehabilitace, ale i odborníky zmíněných oborů.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Člověk, jeho mozek a svět

339 Kč
271 Kč
Pedagogika sportu - 20%
Učební text je určen studentům tělesné výchovy a sportu FTVS UK, FSpS MU, FTK UP a pedagogických fakult, též trenérům všech licencí včetně studentů sportovních gymnázií a jiných středních škol.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Pedagogika sportu

180 Kč
144 Kč
Cvičebnice anatomie pro studenty - 11%
Komplexní cvičebnice anatomie, v níž jsou cvičení a úkoly uspořádány do kapitol podle tělesných soustav. Každá kapitola obsahuje shrnutí dané oblasti, definice klíčových pojmů a celobarevné ilustrace s terminologií.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Cvičebnice anatomie pro studenty

711 Kč
632 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 87 položek
1 2 3 .. 9 > >>