Nejprodávanější hudba - prosinec 2020
hudba

Domasa
Domasa, je sedmé album, kapely Traband a navazuje na poetický výraz předchozího alba Přítel člověka. Patrný velký rozdíl je v hudební složce alba. Traband nyní přidává plyn a je opět rockově zařinčí.
hudba

Domasa

269 Kč
Počúvajte, co vám povím
(1x)
Skvělé folklórní album písní z Horňácka a přilehlých regionů, zpracované hudebním seskupením Musica Folklorica a jejím hostem, Horňáckou cimbálovou muzikou Martina Hrbáče.
hudba

Počúvajte, co vám povím

269 Kč
Rabudeň, rabudeň
Na své album si Luboš Holý, majitel nezaměnitelného sametového hlasu, vybral písně, které jsou mu blízké a rád je zpívá. Tentokrát s doprovodem kapely Musica Folklorica.
hudba

Rabudeň, rabudeň

269 Kč
Sens
Album Sens dámského violoncellového dua Tara Fuki potvrzuje výjimečné postavení této kapely na poli alternativní scény. Duo tvoří zpívající violoncellistky Andrea Konstankiewicz-Nazir a Dorota Barová. Sens obsahuje deset autorských skladeb, všechny písně, jak je u Tara Fuki zvykem, jsou v polštině.
hudba

Sens

269 Kč
70 hitů
Jubilejní kompilace toho nejlepšího, co Karel Gott za celou skvělou kariéru nazpíval: 3CD, téměř čtyři hodiny hudby!
hudba

70 hitů

421 Kč
Koleda
Svátky zimního slunovratu jsou v těsné blízkosti katolických Vánoc. Obě tradice jsou součástí našich dějin a o prolínání těchto dvou tradic je deska Tomáše Kočka & Orchestru, album složené z koled oproštěných od všech komerčních pozlátek.
hudba

Koleda

179 Kč
Rakioactive
Kapela Gothart přichází s kolekcí autorsky zpracovaných lidovek posbíraných napříč celým Balkánem. Poklidné vody worldmusic rozčeří bouře samplů, živelného zpěvu a nespoutaných rytmů. Gothart se pouští na průzkum v Čechách málo probádané oblasti crossoveru elektroniky s balkánskou hudbou.
hudba

Rakioactive

89 Kč
Těžko říct
Těžko říct je velmi zajímavý hudební projekt, který vybízí k různým výkladům a velmi pravděpodobně nenechá nikoho, kdo si album pozorně poslechne, na pochybách, že jde o vyzrálé dílo vskutku osobité kapely.
hudba

Těžko říct

224 Kč
Aspoň jednu krásu světa
Debutová deska skupiny Gumbo v čele s výborným hráčem na foukací harmoniku a respektovaným hudebním publicistou Ondřejem Konrádem. Spolu s výtečnými instrumentalisty vytvořili ze směsice jazzu, rocku, blues, funky, folku i závanů šansonu jedinečný styl.
hudba

Aspoň jednu krásu světa

269 Kč
Noc ozvěn
Živá nahrávka z brněnské Staré Pekárny, která přibližuje tvář legendární skupiny. Průřez tvorbou Majerovek, nahrávalo se na dvou koncertech. Live verze hitů včetně čtyř ještě nevydaných písní a jednoho irského tradicionálu.
hudba

Noc ozvěn

224 Kč
Zobrazuji 201 - 210 z 218 položek
<< < 1 .. 19 20 21 22 > >>