Nejprodávanější hudba - prosinec 2020
hudba

Koleda
Svátky zimního slunovratu jsou v těsné blízkosti katolických Vánoc. Obě tradice jsou součástí našich dějin a o prolínání těchto dvou tradic je deska Tomáše Kočka & Orchestru, album složené z koled oproštěných od všech komerčních pozlátek.
hudba

Koleda

179 Kč
Rakioactive
Kapela Gothart přichází s kolekcí autorsky zpracovaných lidovek posbíraných napříč celým Balkánem. Poklidné vody worldmusic rozčeří bouře samplů, živelného zpěvu a nespoutaných rytmů. Gothart se pouští na průzkum v Čechách málo probádané oblasti crossoveru elektroniky s balkánskou hudbou.
hudba

Rakioactive

89 Kč
Těžko říct
Těžko říct je velmi zajímavý hudební projekt, který vybízí k různým výkladům a velmi pravděpodobně nenechá nikoho, kdo si album pozorně poslechne, na pochybách, že jde o vyzrálé dílo vskutku osobité kapely.
hudba

Těžko říct

224 Kč
Aspoň jednu krásu světa
Debutová deska skupiny Gumbo v čele s výborným hráčem na foukací harmoniku a respektovaným hudebním publicistou Ondřejem Konrádem. Spolu s výtečnými instrumentalisty vytvořili ze směsice jazzu, rocku, blues, funky, folku i závanů šansonu jedinečný styl.
hudba

Aspoň jednu krásu světa

269 Kč
Noc ozvěn
Živá nahrávka z brněnské Staré Pekárny, která přibližuje tvář legendární skupiny. Průřez tvorbou Majerovek, nahrávalo se na dvou koncertech. Live verze hitů včetně čtyř ještě nevydaných písní a jednoho irského tradicionálu.
hudba

Noc ozvěn

224 Kč
O Vánocích zpívám
Album obsahuje známé vánoční tituly i méně známé francouzské a španělské vánoční písně. Většina skladeb se nese v poklidném jazzovém duchu Vánoc, což jistě potěší jazzové fanoušky i obdivovatele zpěvačky Ireny Budweiserové.
hudba

O Vánocích zpívám

224 Kč
Swell Season
Sólové album lídra The Frames, titulní instrumentálku složila Markéta Irglová. Album nese klasické poznávací prvky Hansardova autorského rukopisu, ale díky celkové náladě i výslednému zvuku dává nahlédnout do zatím neobjevených a o to zajímavějších zákoutí jeho bohaté hudební imaginace.
hudba

Swell Season

359 Kč
American Idiot
Legendární album American Idiot kapely Green Day z roku 2004.
hudba

American Idiot

647 Kč
Černý koření
Černý mosty charakterizují vedle obrovské energie a svižného rytmu skladeb i klávesy a la Doors, je tu plnozvučná elektrická kytara vykreslující zkušená sóla, o standardně rozjetých bicích a stylovém, ve sboru sladěném zpěvu ani nemluvě.
hudba

Černý koření

89 Kč
Adio Querida
Skupina Gothart se inspiruje středověkou, orientální, židovskou a romskou hudbou. Používá dobové originální hudební nástroje. Bravurní vícehlasy, balkánská energie. Adio querida je první "balkánskou" deskou Gothartu.
hudba

Adio Querida

212 Kč
Zobrazuji 211 - 220 z 223 položek
<< < 1 .. 20 21 22 23 > >>