Nejprodávanější tituly - prosinec 2020
neobyčejné osudy

Dlouhá svatební cesta - 11%

Herečka, baletka a po svém otci baronesa Marie Bibi Haasová se svěřila divadelnímu kritikovi a spisovateli Aleši Fuchsovi se svými vzrušujícími vzpomínkami. Uvnitř DVD - Stanislav Motl Poslední rozhovor s Bibi Haasovou a autorem knihy dr.Alešem Fuchsem.

neobyčejné osudy

Dlouhá svatební cesta

269 Kč
239 Kč
Dopisy od Olgy - 11%
(2x)
Dopisy Olze, psané Václavem Havlem z vězení, jsou světově známým dílem českého písemnictví. Nyní vycházejí na světlo „Dopisy od Olgy“ - skutečné odpovědi na tyto filosofující dopisy.
neobyčejné osudy

Dopisy od Olgy

359 Kč
319 Kč
Dvakrát dvě je pět
Vzpomínky nizozemské protestantky na její angažmá v předválečném i poválečném Německu a v zemích komunistické východní Evropy.
neobyčejné osudy

Dvakrát dvě je pět

44 Kč
Sibiřská výchova - 11%
(8x)
Fascinující portrét podněsterské komunity Urků, jež byla ve třicátých letech minulého století násilně přesídlena do oblasti dnešního Moldavska, svými kořeny však dodnes tkví v sibiřském prostředí a tamním způsobu života. Autobiografický příběh.
neobyčejné osudy

Sibiřská výchova

314 Kč
279 Kč
Legenda H + Z - 11%
Výpravná publikace přináší výběr toho nejlepšího z cest Hanzelky a Zikmunda po více než padesáti letech, který upravil Miroslav Zikmund. Text doplňuje množství dosud nezveřejněných dokumentů.
neobyčejné osudy

Legenda H + Z

583 Kč
518 Kč
Svědek z cely smrti - 11%
(2x)
Autentický příběh dosud žijícího Bořivoje Bartoníčka, v době německého nacismu studenta a člena českotřebovské odbojové skupiny, který v naprosté izolaci strávil více než čtvrt roku v cele smrti, v těsném sousedství popravčí gilotiny.
neobyčejné osudy

Svědek z cely smrti

295 Kč
262 Kč
Jsem zkrátka Sudeťák - 11%
Sugestivní a ojediněle otevřená zpověď sudetského Němce, rodáka z Bruntálu, který se dosud nesmířil s "odsunem" či "vyhnáním" původního německého obyvatelstva z českého pohraničí.
neobyčejné osudy

Jsem zkrátka Sudeťák

152 Kč
135 Kč
Válečná generace
(1x)
Vzpomínky inženýra Jiráčka představují další svazek z volné řady pamětí a vzpomínek tzv. „válečné generace“ narozené kolem roku 1921. Osudy vysokomýtského studenta, zatčeného pro spolupráci s odbojem a po zbytek války žalářovaného v německých věznicích.
neobyčejné osudy

Válečná generace

44 Kč
Kolébka zla
(1x)
V knize Kolébka zla vychází autor ze zkušenosti svého věznění.
neobyčejné osudy

Kolébka zla

18 Kč
Četnické vzpomínky - 11%
Vzpomínky Františka Fary, bývalého příslušníka československého četnictva, jsou vzácným svědectvím o službě v elitním bezpečnostním sboru.
neobyčejné osudy
Ukázky

Četnické vzpomínky

149 Kč
133 Kč
Zobrazuji 241 - 250 z 250 položek
<< < 1 .. 23 24 25