Nejprodávanější tituly - prosinec 2020
kuchařky

Recepty z farmářského trhu 2. díl
(3x)
Pokračování úspěšné kuchařky známé autorky, tentokrát s recepty z jarních a letních plodin.
kuchařky

Recepty z farmářského trhu 2. díl

169 Kč
Světelná strava
Je pro vás vegetariánství tou správnou cestou? Tato kniha vám poskytne všechny potřebné informace k tomu, abyste mohli učinit velmi osobní rozhodnutí.
kuchařky

Světelná strava

268 Kč
Zeptej se mámy
Mé mámě je devadesát tři, táta umřel v devadesáti. Ze šestnácti mých strýců a tet z tohoto světa nejdřív odešla teta Marika. Bylo jí teprve osmdesát osm, rekordmanem je strýc Bohdan, nedávno oslavil sto dva let.
kuchařky

Zeptej se mámy

242 Kč
Až se mě dcera zeptá
Úžasné recepty pro všechny dcery.
kuchařky

Až se mě dcera zeptá

212 Kč
Jamie Oliver - Moje Velká Británie
(1x)
Hravý šéfkuchař Jamie Oliver vás svými recepty v knize Moje Velká Británie pozve na snídani, k nedělnímu obědu, na čaj o páté i do britské hospody.
kuchařky

Jamie Oliver - Moje Velká Británie

584 Kč
Jiří Babica na cestách
Oblíbený protagonista cookingshow Babicovy dobroty přibližuje ve svojí cestovatelské kuchařce zážitky a zkušenosti, které nasbíral za posledních dvacet let.
kuchařky

Jiří Babica na cestách

314 Kč
Maso
Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách – vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu.
kuchařky

Maso

359 Kč
Osm chutí Asie
(1x)
Shahaf Shabtay, šéfkuchař oblíbené pražské restaurace SaSaZu, strávil objevováním kouzla asijské kuchyně mnoho let. Nyní spojil síly s nakladatelstvím Smart Press, aby se v knize Osm chutí Asie podělil nejen o recepty a postupy.
kuchařky

Osm chutí Asie

169 Kč
Traditionelle tschechische Küche
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce,... Publikace v němčině.
kuchařky

Traditionelle tschechische Küche

339 Kč
Uzení, nakládání a konzervování masa
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina — ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit.
kuchařky
Ukázky

Uzení, nakládání a konzervování masa

212 Kč
Zobrazuji 281 - 290 z 305 položek
<< < 1 .. 27 28 29 30 31 > >>