Nejprodávanější Kniha - prosinec 2020
psychologie

Normální šílenství - 11%
Atlas duševního zdraví do každé domácnosti.
psychologie
Ukázky

Normální šílenství

494 Kč
439 Kč
Jak přežít krizi v rodině
Manželství, nebo život na psí knížku? Komu z rodičů patří dítě? Jak se domoct výživného? Kdo koho víc týrá? Jak se rychle rozvést? A rozvádět se vůbec? Musí mě dítě poslechnout? Do jakého věku?
psychologie

Jak přežít krizi v rodině

239 Kč
Literární psychologie - 11%

Psychologií dosud neprozkoumané možnosti beletrie

Nic podobného v českém prostředí dosud nevyšlo. Profesor psychologie Zbyněk Vybíral důkladně a poutavě analyzuje charakteristiky lidské povahy, příběhových vzorců i skrytých detailů...

psychologie

Literární psychologie

315 Kč
280 Kč
Člověk a jeho symboly - 11%
Bohatě ilustrovaná kniha je prvním a jediným dílem, v němž C. G. Jung vykládá laickému čtenáři svou nesmírně vlivnou teorii symbolů, jak se projevují především ve snech.
psychologie

Člověk a jeho symboly

899 Kč
799 Kč
Mít, nebo být? - 11%
(2x)
Erich Fromm, jehož humanistické knihy již psychologii a filozofii zpřístupnily čtenářům několika generací, zde analyzuje povahu západní společnosti, hledá původ jejích problémů a nabízí alternativu jejího vývoje.
psychologie

Mít, nebo být?

296 Kč
263 Kč
Umění milovat - 11%
(2x)
Láska ve všech svých formách představuje základ tvořivé síly, aktivní péči o život, odpovědnost za život a úctu k životu. Praktický prožitek lásky má podobu čistě osobního zážitku, jenž může pociťovat pouze každý sám a ze svého nitra.
psychologie

Umění milovat

224 Kč
199 Kč
Vy jste placebo – Na stavu mysli záleží - 11%
(1x)
V knize Jste placebo doktor Joe Dispenza předkládá několik doložených případů těch, kteří překonali rakovinu, srdeční choroby, depresi, artritidu nebo třesy spojené s Parkinsonovou chorobou pouze díky tomu, že věřili v placebo efekt.
psychologie

Vy jste placebo – Na stavu mysli záleží

404 Kč
359 Kč
Proč je dobré cítit se špatně - 11%
Americký lékař, vědec a spisovatel Randolph Nesse, spoluzakladatel oboru evoluční medicíny, ve své nové knize rozšiřuje pohled na vznik nemocí a aplikuje principy svého oboru na duševní choroby.
psychologie

Proč je dobré cítit se špatně

395 Kč
351 Kč
Ticho promlouvá - 11%
(1x)
Když se spojíme s tichem ve svém nitru, tak překročíme hranice své aktivní mysli a objevíme hloubku klidu a spokojenosti. S tímto poselstvím se seznámili čtenáři na celém světě v Tolleově první knize Moc přítomného okamžiku.
psychologie

Ticho promlouvá

296 Kč
263 Kč
Jak neztratit rozum v nerozumné době - 11%
(1x)
Autor odhaluje falešné představy a předsudky, které máme o světě, druhých lidech i sobě samých, a představuje nástroje, s nimiž se můžete vlastní iracionalitě postavit.
psychologie

Jak neztratit rozum v nerozumné době

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 296 položek
<< < 1 2 3 4 .. 30 > >>