Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020
dobrodružné

Můj kamarád dinosaurus - 20%
Co se stane, když se Matějovi vylíhne z vajíčka skutečný dinosaurus.
dobrodružné
Ukázky

Můj kamarád dinosaurus

229 Kč
183 Kč
Ohnivá křídla - Nejzářivější noc - 20%
(1x)

Okamžik, který nastává jednou za sto let, se blíží. Bude předzvěstí štěstí, nebo zkázy? Závěrečný díl dračí ságy, která dobyla svět. Slunéčka byla vždy odhodlaná udělat vše, aby se dračí proroctví naplnilo. Sama má nápady, jak pomoci. Zprávy však nejsou dobré. Budou ostatní dráčata naslouchat jejím radám a společnými silami konečně urovnají spory mezi dračími kmeny?

dobrodružné
Ukázky

Ohnivá křídla - Nejzářivější noc

249 Kč
199 Kč
Zápisky z Rosewoodu – Ztracená princezna - 20%

Ellie, Lottie a James prchají před nebezpečnými Leviatány až na druhý konec světa! Princezna Ellie, její dvojnice Lottie a osobní strážce Jamie se pokoušejí uniknout Leviatánům, kteří jdou po princezně. Ve snaze dostat se od nich co nejdál odjedou na sesterskou pobočku Rosewoodské školy až v dalekém Japonsku.

dobrodružné
Ukázky

Zápisky z Rosewoodu – Ztracená princezna

259 Kč
207 Kč
Záhada dračího klíče - 20%
Kamarádi Vojta, Jindra a Tereza chtějí na vlastní pěst vypátrat, kdo stojí za krádeží cenných historických dokumentů z klárovské radnice. Největší záhadou v případu je nalezený veliký klíč ozdobený figurkou draka.
dobrodružné
Ukázky

Záhada dračího klíče

199 Kč
159 Kč
Boj o první místo - 20%
Třináctiletého Petra čeká poslední ročník základní školy. Jenže po prázdninách tam vládnou nové pořádky. Nepsaným vůdcem třídy se stal zákeřný frajírek Ruda, který své obdivovatele využívá, aby utlačoval slabší kluky. Petr je snad jediný, kdo odhalil Rudovu falešnou tvář a zlou povahu.
dobrodružné
Ukázky

Boj o první místo

249 Kč
199 Kč
Dům na Hrabivém vrchu - 20%
Všechno to začalo tajemnými vzkazy napsanými v prachu, které sourozenci Hedy a Spencer začali nacházet na rámech obrazů. Je možné, že by je mohly přivést k rozluštění staré rodinné záhady, které zatím nikdo nepřišel na kloub? Dědeček o zmizení babičky, ke kterému došlo během jeho kouzelnického vystoupení, moc nemluví.
dobrodružné
Ukázky

Dům na Hrabivém vrchu

209 Kč
167 Kč
Kočičí válečníci: Nové proroctví (2) - Východ měsíce - 20%
Ostrodráp a jeho společníci jsou právě v polovině své strastiplné výpravy. Loučí se s Půlnocí a vydávají se na cestu zpět do lesa, aby svým klanům vyřídili, jak se mohou zachránit před zkázou. Jenže ve skalách na ně číhá smrtící nebezpečí…
dobrodružné
Ukázky

Kočičí válečníci: Nové proroctví (2) - Východ měsíce

189 Kč
151 Kč
Nové příběhy se šťastným koncem – Poraněný sokol - 20%
Příběh z české přírody, který se skutečně stal! Konec školního roku se blíží a František už myslí jenom na prázdniny. Když cestou z parku uslyší podivnou ránu, netuší, že jedno velké dobrodružství zažije už teď. U skleněné protihlukové bariéry najde ležet poraněného sokola. Co dělat?
dobrodružné
Ukázky

Nové příběhy se šťastným koncem – Poraněný sokol

149 Kč
119 Kč
Oheň na nebi - 20%
Pevnina skončila, ale putování nekončí! Lusa, Kallika, Ujurak a Toklo se vydávají na Věčný led do krásné, ale nehostinné ledové prázdnoty. Kallika je ve svém živlu – konečně se vrátila domů!
dobrodružné
Ukázky

Oheň na nebi

199 Kč
159 Kč
Po stopách ztraceného syna - 20%
Vojta, Jindra a Tereza mají pro strach uděláno. Společně odhalili tajemství jeskyně pokladů i staré cihelny, jejich přátelství ale poslední dobou není jako dřív. Vojta si našel nového kamaráda a zdá se, že ten se líbí i Tereze. Nešťastný Jindra si nerozumí ani s rodiči, a tak uteče z domova.
dobrodružné
Ukázky

Po stopách ztraceného syna

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 28 položek
<< < 1 2 3 > >>